Xero- ja QuickBooks Online -sovellukset

Xero-sovellus ja QuickBooks Online -sovellus ovat nyt Shopify Partnerin Bold Commerce omistamia ja hallinnoimia.

Bold on kehittänyt joitakin Shopify App Storen suosituimpia sovelluksia. Kokemus ja mahtava tukitiimi tekee siitä mielestämme juuri sopivan näiden sovellusten hallinnointiin.

Jos sinulla on jo jompi kumpi sovellus, siirtyminen Boldiin ei vaikuta tilisi asetuksiin tai dataasi sovelluksessa. Sinun täytyy vain hyväksyä Boldin käyttöehdot, mistä sinulle on lähetetty kehotus sähköpostilla.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tukea näiden sovellusten kanssa, siirry Bold Help Centeriin.