Xero- og QuickBooks Online-apper

Xero-appen og QuickBooks Online-appen eies og administreres av Shopify-partneren Bold Commerce.

Bold har utviklet noen av de mest populære appene i Shopify App Store. Med tanke på opplevelsen og det utmerkede kundestøtteteamet mener vi at de er en utmerket løsning for administrering av disse appene.

Hvis du allerede har en av disse appene, påvirker ikke overgangen til Bold kontoinnstillingene dine eller noen av dataene i disse appene. Den eneste du må gjøre er å godta Bolds vilkår og betingelser – du har fått tilsendt et e-postvarsel hvor du blir bedt om å gjøre dette.

Hvis du har spørsmål eller trenger brukerstøtte med disse appene, kan du besøke Bold Hjelpesenter.