Appar för Xero och QuickBooks online

Apparna Xero och QuickBooks Online ägs och förvaltas nu av Shopify partner Bold Commerce.

Bold har utvecklat några av de mest populära apparna i Shopify App Store. Med tanke på deras erfarenhet och utmärkta supportteam, tror vi att de är bra lämpade för att hantera dessa appar.

Om du redan har en av dessa appar påverkar inte övergången till Bold dina kontoinställningar eller någon av dina uppgifter i dessa appar. Den enda åtgärd som krävs är att du accepterar Bolds villkor, och du fick en e-postavisering som uppmanar dig att göra det.

Besök Bolds hjälpcenterom du har några frågor eller behöver support med dessa appar.