Appen Xero og appen QuickBooks Online

Appen Xero og appen QuickBooks Online ejes og administreres nu af Shopify-partneren Bold Commerce.

Nogle af de mest populære apps i Shopify App Store er udviklet af Bold. Vi mener, at de er klædt godt på til at administrere disse apps på baggrund af deres erfaring og fremragende supportteam.

Overgangen til Bold påvirker ikke dine kontoindstillinger eller dine data i én eller flere af disse apps, hvis du allerede har installeret én eller flere af dem. Du skal blot acceptere Bolds vilkår og betingelser, hvilket du har modtaget en anmodning om at gøre via mail.

Besøg Bolds hjælp, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til disse apps.