Ota Y, maksa X ‑alennukset

Valitse X, maksa Y -kampanjat ovat suosittu tapa kannustaa uusia asiakkaita ostamaan tuotteita ja palkitsemaan asiakkaita uskollisuudesta. Niiden avulla voit lisätä myyntiäsi ja voittojasi sekä myydä hitaasti vaihtuvaa varastoa.

Oletetaan esimerkiksi, että tarjoat kampanjassa asiakkaille ilmaisen lakin, kun he ostavat T-paidan. Valitse X, maksa Y -kampanjoissa voit tarjota asiakkaille yhden ilmaisen lakin koko tilauksesta, tai voit tarjota yhden ilmaisen lakin jokaisesta tilauksen sisältämästä T-paidasta.

Voit myös luoda alennuksen, joka tarjoaa ilmaisen hatun, kun asiakas kuluttaa tietyn määrän rahaa.

Voit luoda automaattisen alennuksen Valitse X, maksa Y-kampanjoita varten.

Luo Maksa X, saat Y -alennuskoodi

Osta X, saat Y:n -alennuksen luominen

Osta X, saat Y:n -alennuksesta on kaksi eri variaatiota. Toisessa asiakkaan tulee ostaa tietty määrä tuotteita alennuksen saamiseksi, kun taas toisessa asiakkaan tulee käyttää tietty rahamäärä alennuksen saamiseksi.

Alennuksen voi tarjota joko ilmaisina tuotteina tai prosenttiosuutena tuotteiden hinnasta. Jos tarjoat ilmaisia tuotteita, muista varmistaa, että sinulla on riittävästi tuotteita varastossa. Jos ilmaisten tuotteiden varasto tyhjenee kokonaan, tuote näytetään loppuunmyytynä ja asiakkaat eivät voi hyödyntää alennusta.