Kjøp X få Y-rabatter

«Kjøp X få Y»-rabatter er en populær måte å gi nye kunder insentiv til å kjøpe produktene dine og belønne lojale kunder på. Du kan bruke dem til å øke salget og fortjenesten og selge lagerbeholdning med lang omsetningstid.

For eksempel: En kampanje tilbyr kundene en gratis hatt ved kjøp av en t-skjorte. Med «kjøp X få Y»-kampanjer kan du tilby kundene en gratis hatt for hele bestillingen eller en gratis hatt for hver enkelt t-skjorte i bestillingen.

Du kan også opprette en rabatt som tilbyr en gratis lue når kunden kjøper for et bestemt beløp.

Du kan opprette en automatisk rabatt for «kjøp X få Y»-kampanjer.

Opprett en Kjøp X få Y-rabattkode

Opprett en automatisk rabatt av typen Kjøp X få Y

Det er to varianter av Kjøp X få Y-rabatter. Den ene krever at kunden kjøper et bestemt antall produkter for å få rabatten, mens den andre krever at de bruker et bestemt pengebeløp for å få rabatten.

Rabatten kan enten være gratis produkter eller en prosentandel av prisen på produktene. Hvis du tilbyr gratis produkter, er det viktig at du har tilstrekkelig lagerbeholdning. Hvis lagerbeholdningen av gratis produkter synker til null, vises produktene som utsolgt og kunder kan ikke dra nytte av rabatten.

Gjør en Kjøp X få Y-rabatt kombinerbar

Når du oppretter en Kjøp X få Y-rabatt kan du gjøre den kombinerbar med andre rabatter som også er konfigurert til å kunne kombineres med den rabattklassen.

Du kan kombinere:

• bestillingsrabatter med rabatter for gratis frakt.
  • produktrabatter (kjøp X få Y, rabatter med pengerabatter) med gratis fraktrabatter.
  • produktrabatter med andre produktrabatter.

Se kombinere rabatter for å finne ut mer.

Hvis du konfigurerer en rabatt til å være kombinerbar for første gang, må du konfigurere andre rabatter som er berettiget til å kunne kombineres med den.

Hvis du for eksempel konfigurerer en rabattkode for 25 % rabatt på en samling produkter, og du ønsker at den skal kunne kombineres med en rabattkode for gratis frakt, må du gå inn på hver av rabattene og kontrollere at de begge er konfigurert til å kunne kombineres med hverandres rabattklasse. Produktrabatten må kunne kombineres med rabatter for gratis frakt, og rabattkoden for gratis frakt må kunne kombineres med produktrabatter.