Alennusten kohdistaminen koko ostoskoriin

Ostoskorialennusta (tai tilauskohtaista alennusta) sovelletaan kaikkiin Shopify POS -ostoskorin tuotteisiin.

Ostoskorialennus voi olla kiinteä rahamääräinen arvo tai prosenttiosuus ostoskorin arvosta.

Voit myös käyttää Shopify adminissa tai Shopify-sovelluksessa luotavia rahamääräisiä tai prosentuaalisia alennuskoodeja, kunhan kaikki ostoskorin tuotteet vastaavat alennuskoodille määritettyjä ehtoja. Shopify POS -sovelluksessa ei voi käyttää "Osta X, maksa Y" -alennuskoodeja.

Ostoskorialennuksen käyttäminen

1. Napauta Shopify POS:ssa Käytä alennusta.

2. Napauta Määrä, Prosenttiosuus (%) tai Hinnan ohitus.

3. Täyty kentät ja napauta Tallenna.

Ostoskorialennukset muuttavat ostoskorissa näkyvää välisummaa. Tilauksen normaali vähittäishinta näkyy välisumman alapuolella.

Ostoskorialennuksen muokkaaminen

1. Napauta alennusta Shopify POS -sovelluksessa.

2. Muokkaa alennusta.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Ostoskorialennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ostoskorialennuksen, pyyhkäise alennuskenttää vasemmalle saadaksesi Poista-painikkeen näkyviin.