Alennusten kohdistaminen koko ostoskoriin

Ostoskorialennusta (tai tilauskohtaista alennusta) sovelletaan kaikkiin Shopify POS -ostoskorin tuotteisiin.

Ostoskorialennus voi olla kiinteä rahamääräinen arvo tai prosenttiosuus ostoskorin arvosta.

Voit myös käyttää Shopify-ylläpitäjässä tai Shopify-sovelluksessa luotavia rahamääräisiä tai prosentuaalisia alennuskoodeja, kunhan kaikki ostoskorin tuotteet vastaavat alennuskoodille määritettyjä ehtoja. Shopify POS -sovelluksessa ei voi käyttää "Osta X, maksa Y" -alennuskoodeja.

Ostoskorialennuksen käyttäminen

Ostoskorialennukset muuttavat ostoskorissa näkyvää välisummaa. Tilauksen normaali vähittäishinta näkyy välisumman alapuolella.

Ostoskorialennuksen muokkaaminen

Ostoskorialennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ostoskorialennuksen, pyyhkäise alennuskenttää vasemmalle saadaksesi Poista-painikkeen näkyviin.