Alennusten kohdistaminen koko ostoskoriin

Ostoskorialennusta (tai tilauskohtaista alennusta) sovelletaan kaikkiin Shopify POS -ostoskorin tuotteisiin.

Ostoskorialennus voi olla kiinteä rahamääräinen arvo tai prosenttiosuus ostoskorin arvosta.

Voit myös käyttää Shopify-ylläpitäjässä tai Shopify-sovelluksessa luotavia kiinteäarvoisia tai prosentuaalisia alennuskoodeja, kunhan kaikki ostoskorin tuotteet vastaavat alennuskoodille määritettyjä ehtoja.

Ostoskorialennuksen käyttäminen

Ostoskorialennukset muuttavat ostoskorissa näkyvää välisummaa. Tilauksen normaali vähittäishinta näkyy välisumman alapuolella.

Ostoskorialennuksen muokkaaminen

Ostoskorialennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ostoskorialennuksen, pyyhkäise alennuskenttää vasemmalle saadaksesi Poista-painikkeen näkyviin.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?