Alennusten kohdistaminen koko ostoskoriin

Ostoskorialennusta (tai tilauskohtaista alennusta) sovelletaan kaikkiin Shopify POS -ostoskorin tuotteisiin. Ostoskorialennus voi olla kiinteä rahamääräinen arvo tai prosenttiosuus ostoskorin arvosta. Voit myös käyttää Shopify Adminissa tai Shopify-sovelluksessa luotavia kiinteäarvoisia tai prosentuaalisia alennuskoodeja, kunhan kaikki ostoskorin tuotteet vastaavat alennuskoodille määritettyjä ehtoja.

Jos haluat lisätä alennuksia helposti asiakkaittesi ostoskoreihin, voit lisätä älykkääseen ruudukkoosi Käytä alennusta ‑tiilin.

Ostoskorialennuksen käyttäminen

Ostoskorialennukset muuttavat ostoskorissa näkyvää välisummaa. Tilauksen normaali vähittäishinta näkyy välisumman alapuolella.

Ostoskorialennuksen muokkaaminen

1. Napauta alennusta Shopify POS -sovelluksessa.
  2. Muokkaa alennusta.
  3. Napauta Tallenna.

Ostoskorialennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ostoskorialennuksen, pyyhkäise alennuskenttää vasemmalle saadaksesi Poista-painikkeen näkyviin.