Päivän loppuraportti (Z-raportti)

Jos olet vähittäiskauppias, jolla on Saksassa kauppa, sinun on ehkä luotava myyntipisteen (POS) tapahtumista päivittäinen raportti, jota kutsutaan usein päivän loppuraportiksi tai Z-raportiksi.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit luoda päivän loppuraportin, sinun on suoritettava seuraavat tehtävät:

Päivän loppuraportin luominen

Kun olet sulkenut päivän käteisseurantaistunnon, voit luoda ja tulostaa päivän loppuraportin Shopify POS ‑sovelluksessa.

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Kassa.

2. Napauta valintaa Istuntohistoria.

3. Napauta seurantaistuntoa, jota haluat tarkastella.

4. Napauta valintaa Näytä maksutavat, jos haluat nähdä istunnossa käytettyjen maksutyyppien erittelyn.

5. Tulosta maksutyypin tiedot napauttamalla Tulosta sivu.

Päivän loppuraportin pääkentät

Päivän loppuraportin pääkenttien kuvaus
Kenttä Oikeuksien kuvaus
Yrityksen nimi Yrityksesi virallinen nimi. Jos yrityksen virallista nimeä ei ole määritetty, sen sijaan käytetään verkkokauppasi nimeä.
Raportin numero Yksilöllinen raporttinumero.
Verot Verojen nettosumman erittely verokantojen mukaan.