Dagsrapport (Z-rapport)

Hvis du er en detaljsalgsforhandler med butikk i Tyskland, må du kanskje generere en dagsrapport med POS-transaksjoner, ofte kalt dagsrapport eller Z-rapport.

Før du setter i gang

Du må gjennomføre følgende oppgaver for å generere en dagsrapport:

Generer en dagsrapport

Når du har lukket kontantsporingsøkten for dagen kan du generere og skrive ut dagsrapporten i Shopify POS-appen.

1. Fra Shopify POS trykker du på > Register.

2. Trykk på Økthistorikk.

3. Trykk på sporingsøkten du vil vise.

4. Trykk på Vis betalingstyper for å få en nedbrytning av betalingstypene som er brukt i økten.

5. Trykk på Skriv ut side for å skrive ut informasjon om betalingstyper.

Hovedfelter i dagsrapporten

Beskrivelse av hovedfeltene i dagsrapporten
Felt Beskrivelse
Bedriftsnavn Ditt offentlige forretningsnavn. Hvis du ikke har konfigurert det offentlige forretningsnavnet brukes navnet på nettbutikken.
Rapportnummer Det unike rapportnummeret.
Skatter En oversikt over nettobeløpet av skatter etter sats.