Mukautetut jakelupalvelut

Voit käyttää huolintapalvelua Shopifylla edellyttäen, että käyttämäsi varasto voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos varasto tarvitsee enemmän yhteyksiä, voit työskennellä Shopify Expert API -kehittäjän kanssa räätälöidyn sovelluksen kehittämiseksi.

Aktivoi huolintapalvelu

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.

2. klikkaa Mukautettu tilausten täyttäminen -kohdassa Lisää huolintapalvelu.

3. Kirjoita lomakkeeseen:

- mukautetun jakeluntarjoajan nimi - räätälöidyn huolintapalvelun tarjoajan sähköpostiosoite.

Kun merkitset tuotteen tai tilauksen huolituksi Shopify adminissa, huolintapalveluun lähetetään sähköposti, jossa on kaikki tilaustiedot, jotta huolinta voidaan tehdä puolestasi.

1. klikkaa Tallenna.

Aseta tuotteillesi huolinta räätälöidyllä palvelulla

Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen huolintapalvelua, et voi varastoida tuotetta hallitsemissasi sijainneissa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse räätälöidyllä palvelulla huolittava tuote kaupan Tuotteet-sivulla.

2. Valitse käytettävä palvelu Varasto-kohdan Varastonhallintaa hoitaa -alasvetovalikosta.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Lähetä huolintapyyntö mukautettuun huolintapalveluusi

Kun tilaus on valmis asiakkaan huolintapalvelun lähettämistä varten, merkitse tilaus huolituksi Shopify adminissa.

Poista mukautettu jakelupalvelu

Jos et enää halua käyttää tiettyä huolintapalvelua, sinun on varmistettava, että sen hintoja ei tarjota asiakkaille kassalle. Jos huolintapalvelulla varustettu tilisi on hyvässä kunnossa, voit ottaa palvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.

2. klikkaa huolintapalvelun vieressä Muokkaa.

3. Klikkaa Poista.

4. Jos palvelulle on määritetty varastoa, valitse uusi paikka, joka perii varastossa olevat tuotteet ja tähän paikkaan osoitetut huolitsemattomat tilaukset.

5. Klikkaa Poista.

6. Vahvista napauttamalla Poista.