Mukautetut jakelupalvelut

Shopifyn avulla voit käyttää mukautettuja jakelupalveluja tilaustesi jakelemiseen edellyttäen, että käytössäsi oleva jakelupalvelu voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos jakelupalvelu vaati muuta kuin sähköpostiviestin, voit palkata Shopify Partner -kumppanin kehittämään mukautetun sovelluksen.

Kun merkitset tuotteen tai tilauksen jaelluksi Shopify-ylläpitäjässä, jakelupalvelulle lähetetään sähköpostissa kaikki tarpeelliset tilaustiedot, jotta jakelu voidaan tehdä puolestasi.

Aktivoi jakelupalvelu

Tee näin:

Määritä tuotteillesi jakelu mukautetulla palvelullasi

Tee näin:

1. Valitse mukautetulla palvelulla jaeltava tuote kaupan Tuotteet-sivulta.
  2. Valitse käytettävä jakelupalvelu Varasto-kohdan Varastoa tullaan täydentämään sijainnissa -pudotusvalikosta.
  3. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.

Lähetä jakelupyyntö mukautettuun jakelupalveluusi

Kun tilaus on valmis lähetettäväksi mukautetulla jakelupalvelulla, merkitse tilaus jaelluksi Shopify adminissa. Tämä toiminto lähettää tilaus- ja asiakastiedot sähköpostitse käyttämällesi jakelupalvelulle.

Voit merkitä osan tilauksesta tai koko tilauksen jaelluksi Shopify adminissa. Tämä toiminto lähettää jakelupalvelullesi sähköpostiviestin, joka sisältää lähetystä varten tarvittavat tiedot.

Poista mukautettu jakelupalvelu

Jos et enää halua käyttää tiettyä jakelupalvelua, varmista ettet tarjoa sen hintoja asiakkaille kassalla. Jos tilisi on moitteettomassa kunnossa jakelupalvelun kanssa, voit ottaa palvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Jos varaston jakelua varten on määritetty palvelu, sinun täytyy valita uusi palvelu, joka perii varastossa olevat tuotteet ja poistettuun palveluun osoitetut jakelemattomat tilaukset. Voit vaihtaa jakelupaikkaa tuotesivullasi.

Tee näin:

Jos Poista-vaihtoehtoa ei näy sen jakelupalvelun kohdalla, jonka haluat poistaa administa, löydät sen Sovellukset-sivulta.