Mukautetut jakelupalvelut

Voit käyttää jakelupalvelua Shopifylla edellyttäen, että käyttämäsi varasto voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos jakelupalvelu tarvitsee muunlaisia yhteyksiä, voit palkata Shopify Expert -asiantuntijan kehittämään räätälöidyn sovelluksen.

Aktivoi jakelupalvelu

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.

2. klikkaa Mukautettu tilausten täyttäminen -kohdassa Lisää jakelupalvelu.

3. Kirjoita lomakkeeseen:

- mukautetun jakeluntarjoajan nimi - räätälöidyn jakelupalvelun tarjoajan sähköpostiosoite.

Kun merkitset tuotteen tai tilauksen huolituksi Shopify adminissa, jakelupalveluun lähetetään sähköposti, jossa on kaikki tilaustiedot, jotta jakelu voidaan tehdä puolestasi.

1. klikkaa Tallenna.

Aseta tuotteillesi jakelu räätälöidyllä palvelulla

Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen jakelupalvelua, et voi varastoida tuotetta hallitsemissasi sijainneissa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse räätälöidyllä palvelulla huolittava tuote kaupan Tuotteet-sivulla.

2. Valitse käytettävä palvelu Varasto-kohdan Varastonhallintaa hoitaa -alasvetovalikosta.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Lähetä jakelupyyntö mukautettuun jakelupalveluusi

Kun tilaus on valmis asiakkaan jakelupalvelun lähettämistä varten, merkitse tilaus huolituksi Shopify adminissa.

Poista mukautettu jakelupalvelu

Jos et enää halua käyttää tiettyä jakelupalvelua, sinun on varmistettava, että sen hintoja ei tarjota asiakkaille kassalle. Jos jakelupalvelulla varustettu tilisi on hyvässä kunnossa, voit ottaa palvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.

2. klikkaa jakelupalvelun vieressä Muokkaa.

3. Klikkaa Poista.

4. Jos palvelulle on määritetty varastoa, valitse uusi paikka, joka perii varastossa olevat tuotteet ja tähän paikkaan osoitetut jakelemattomat tilaukset.

5. Klikkaa Poista.

6. Vahvista napauttamalla Poista.