Mukautetut jakelupalvelut

Voit käyttää jakelupalvelua Shopifylla edellyttäen, että käyttämäsi varasto voi käsitellä tilauksia sähköpostitse. Jos jakelupalvelu tarvitsee muunlaisia yhteyksiä, voit palkata Shopify Expert -asiantuntijan kehittämään räätälöidyn sovelluksen.

Aktivoi jakelupalvelu

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Mukautettu tilauksen jakelu -kohdassa Lisää jakelupalvelu.

2. Kirjoita lomakkeeseen:

- mukautetun jakelupalvelun nimi - mukautetun jakelupalvelun sähköpostiosoite.

Kun merkitset tuotteen tai tilauksen jaelluksi Shopify-ylläpitäjässä, jakelupalvelulle lähetetään sähköpostissa kaikki tilaustiedot, jotta jakelu voidaan tehdä puolestasi.

1. Klikkaa Tallenna.

Määritä tuotteillesi jakelu mukautetulla palvelullasi

Jos käytät tuotteelle kolmannen osapuolen jakelupalvelua, et voi varastoida tuotetta hallitsemissasi sijainneissa.

Toimintovaiheet:

1. Valitse mukautetulla palvelulla jaeltava tuote kaupan Tuotteet-sivulta.

2. Valitse käytettävä palvelu Varasto-kohdan Varastonhallintaa hoitaa -pudotusvalikosta.

3. Tallenna muutokset napauttamalla Tallenna.

Lähetä jakelupyyntö mukautettuun jakelupalveluusi

Kun tilaus on valmis asiakkaan jakelupalvelun lähettämistä varten, merkitse tilaus jaelluksi Shopify-ylläpitäjässä.

Poista mukautettu jakelupalvelu

Jos et enää halua käyttää tiettyä jakelupalvelua, varmista ettet tarjoa sen hintoja asiakkaille kassalla. Jos tilisi on moitteettomassa kunnossa jakelupalvelun kanssa, voit ottaa palvelun uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.

2. klikkaa jakelupalvelun vieressä Muokkaa.

3. Klikkaa Poista.

4. Jos palvelulle on määritetty varastoa, valitse uusi paikka, joka perii varastossa olevat tuotteet ja tähän paikkaan osoitetut jakelemattomat tilaukset.

5. Klikkaa Poista.

6. Vahvista napauttamalla Poista.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?