Tilpassede oppfyllelsestjenester

Med Shopify kan du bruke en oppfyllelsestjeneste gitt at lageret du bruker kan behandle bestillinger per e-post. Hvis de trenger mer kontakt enn det, kan du jobbe med en API-utvikler fra Shopify Experts til å utvikle en egendefinert app.

Aktiver en oppfyllelsestjeneste

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.

2. I delen tilpasset bestillingsoppfyllelse klikker du Legg til innfrielsestjeneste.

3. Angi følgende i skjemaet:

- tittel på leverandøren for egendefinert oppfyllelse - e-postadressen til leverandøren av egendefinert oppfyllelse

Når du merker en vare eller fullfører en bestilling som fullført i Shopify-administratoren, sender oppfyllelsestjenesten en e-post med all bestillingsinformasjonen slik at de kan oppfylle den for deg.

1. Klikk på Lagre.

Angi produktene som skal oppfylles av den egendefinerte tjenesten

Hvis du bruker en tredjeparts oppfyllelsestjeneste for et produkt, kan du også lagre produktet på steder som du administrerer.

Trinn:

1. Fra butikkens Produktside velger du produktet som skal oppfylles av den egendefinerte tjenesten.

2. I Lagerbeholdning-seksjonen velger du oppfyllelsestjenesten du vil bruke fra Lagerbeholdningen som administreres av rullegardinmenyen.

3. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Send en innfrielsesforespørsel til den tilpassede innfrielsestjenesten

Når du er klar for at kundens innfrielsestjeneste skal sende en bestilling, merker du bestillingen som oppfylt fra Shopify-administratoren.

Slett en egendefinert innfrielsestjeneste

Hvis du ikke lenger vil bruke en bestemt oppfyllelsestjeneste, må du kontrollere at prisene ikke blir tilbudt kundene i kassen. Hvis kontoen din hos oppfyllelsestjenesten er i god stand, kan du når som helst aktivere den på nytt.

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.

2. Ved siden av innfrielsestjenesten klikker du Rediger.

3. Klikk på Slett.

4. Hvis det er en lagerbeholdning som er satt til denne tjenesten, velger du en ny plassering som vil arve lagerbeholdningen og ikke-utførte bestillinger som er tilordnet denne plasseringen.

5. Klikk på Slett.

6. Klikk på Slett for å bekrefte.