Oppfyllelse av Amazon

Shopify støtter ikke lenger den integrerte Fulfillment by Amazon (FBA)-integrasjonen fra 31. mars 2023. Hvis du vil fortsette eller begynne å håndtere Amazons Multi-Channel Fulfillment-bestillinger direkte fra Shopify, må du installere en app fra Shopify App Store.

Amazon Multi-Channel Fulfillment (MCF)-appen for Shopify – gratis app fra Amazon

Med Amazons Multi-Channel Fulfillment (MCF)-app kan du importere og oppfylle Shopify-bestillinger med Amazons førsteklassestjeneste for plukking, pakking og sending. Denne tjenesten er tilgjengelig for forhandlere som oppfyller bestillinger i USA, til kunder med amerikanske adresser. Du kan installere MCF-appen fra Shopify App Store.

For å fullføre konfigurasjonen av Amazon Multi-Channel Fulfillment (MCF)-appen, må du:

• Koble til en Amazon-selgerkonto
  • Administrer lagerbeholdningen
  • Konfigurere innstillingene i MCF-appen

Se Amazons selgerveiledning for å gå gjennom installasjonsprosessen. Finn ut mer om fordelene ved å bruke MCF-appen.

Andre tredjepartsapper for tilkobling

Hvis du har behov for å oppfylle bestillinger med MCF utenfor USA, kan du installere en annen app som tilbyr integrasjoner med MCF-tjenester i Storbritannia, Canada, Japan, Frankrike, Italia, Tyskland, Mexico, Australia, Spania og USA.

Vanlige spørsmål

Vil FBA-integrasjonen forbli installert i butikken min etter 31. mars 2023? Ja. Du kan deaktivere det manuelt. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator. Klikk på Deaktiver-knappen under seksjonen Fulfillment by Amazon.

Nå som FBA-integrasjonen er avskrevet, hva skjer med bestillingene mine? Bestillingene vises fortsatt på butikkens Bestillinger-side og forblir ikke-behandlet. Du må manuelt flytte dem til den nye MCF-oppfyllelsestjenesten ved å installere en MCF-app og flytte produkter over til den nye oppfyllelseslokalisasjonen, eller flytte dem til oppfyllelsestjenesten du ønsker å bruke.

Hva må jeg gjøre etter at jeg har installert MCF-appen? Først må du oppdatere all lagerbeholdning av produkt/produktvariant fra FBA til MCF. Du kan duplisere alle uoppfylte bestillinger med produkter som er oppfylt av Amazon og oppdatere dem slik at oppfyllelsestjenesten for MCF er koblet til bestillingen. Fra bestillingens detaljer klikker du på Flere handlinger og velger deretter Dupliser. Etter at bestillingen er duplisert vil lokaliseringen vises som MCF i stedet for FBA for de relevante produktene.

Hva skjer med lagerbeholdningen av produkter som ikke er tilordnet et nytt oppfyllelsessted? Produkter som ikke er tilordnet et nytt oppfyllelsessted tilordnes butikkens standardlokalisasjon. Du kan manuelt tilordne lagerbeholdningen til den nye appens plassering.