Fulfillment by Amazon

Shopify understøtter ikke længere den indbyggede klargøring af Amazon-integration (FBA) fra og med den 31. marts 2023. Hvis du vil fortsætte eller begynde at administrere Amazons Multi-Channel Fulfillment-ordrer direkte fra Shopify, skal du installere en app fra Shopify App Store.

Appen Amazon Multi Channel Fulfillment (MCF) til Shopify – gratis app fra Amazon

Amazons app Multi-Channel Fulfillment (MCF) giver dig mulighed for at importere og klargøre Shopify-ordrer med Amazons tjenester til plukning, pakning og afsendelse. Denne tjeneste er tilgængelig for shoppere, der klargør ordrer i USA til shoppere med adresser i USA. Du kan installere MCF-appen fra Shopify App Store.

Hvis du vil fuldføre opsætningen af din Amazon Multi-Channel Fulfillment-app (MCF), skal du:

• Tilknyt en Amazon-sælgerkonto
  • Administrer din lagerbeholdning
  • Konfigurer dine indstillinger i MCF-appen

Se Amazons brugervejledning for at gennemgå installationsprocessen.Få mere at vide om fordelene ved at bruge MCF-appen.

Connector-apps fra tredjepart

Hvis du har brug for at klargøre ordrer med MCF uden for USA, kan du installere en anden app, der tilbyder integrationer med MCF-tjenester i Storbritannien, Canada, Japan, Frankrig, Italien, Tyskland, Mexico, Australien, Spanien og USA.

Ofte stillede spørgsmål

Forbliver FBA-integrationen installeret i min butik efter den 31. marts 2023? Ja. Du kan deaktivere den manuelt. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator. Klik på knappen Deaktiver under afsnittet Klargøring af Amazon.

Hvad sker der med mine ordrer, når FBA-integrationen frarådes? Ordrer vises fortsat på din butiks ordreside og forbliver ikke-klargjort. Du skal flytte dem til den nye MCF-klargøringstjeneste manuelt ved at installere en MCF-app og flytte produkter til den nye lokation for klargøring. Du kan også flytte dem til den klargøringstjeneste, du foretrækker at bruge.

Hvad er processen, når jeg har installeret MCF-appen? Du skal først opdatere hele lagerbeholdningen for produkt/produktvarianter fra FBA til MCF. Du kan duplikere alle ikke-klargjorte ordrer med produkter, som er blevet godkendt af Amazon, for at opdatere dem, så MCF-klargøringstjenesten er knyttet til ordren.Klik på Flere handlinger i oplysningerne for en ordre, og vælg derefter Dupliker.Når ordren er blevet duplikeret, vises dens lokation som MCF i stedet for FBA for de relevante produkter.

Hvad sker der med lagerbeholdningen for produkter, der ikke er knyttet til en ny lokation for en opfyldelsestjeneste? Produkter, der ikke er tildelt en ny lokation for en klargøringstjeneste, tildeles din butiks standardlokation.Du kan tildele lagerbeholdningen til den nye apps lokation manuelt.