Tilpassede distributionstjenester

Med Shopify kan du bruge tilpassede klargøringstjenester til at behandle dine ordrer, hvis den klargøringstjeneste, du bruger, kan behandle ordrer via e-mail. Hvis klargøringstjenesten kræver mere end en e-mail for at behandle dine ordrer, kan du ansætte en Shopify-partner til at udvikle en tilpasset app.

Der sendes en mail med de relevante ordreoplysninger til distributionstjenesten, når du markerer en vare eller ordre som klargjort i din Shopify-administrator, så de kan gøre den klar for dig.

Aktivér en klargøringstjeneste

Fremgangsmåde:

Indstil dine produkter til at blive klargjort af din tilpassede tjeneste

Fremgangsmåde:

1. Gå ind på din butiks Produktside og vælg produktet, der skal klargøres af den tilpassede tjeneste.
  2. I afsnittet Lager skal du vælge den distributionstjeneste, du vil bruge, i rullemenuen Lagerbeholdningen genopfyldes på.
  3. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Afsendelse af en anmodning om klargøring til din tilpassede klargøringstjeneste

Når du er klar til, at din tilpassede klargøringstjeneste kan afsende en ordre, skal du markere ordren som klargjort i din Shopify-administrator. Denne handling sender en e-mail til din klargøringstjeneste med ordren og kundeoplysningerne.

Du kan markere en del af en ordre eller hele ordren, som den er klargjort i din Shopify-administrator. Denne handling sender en e-mail til din klargøringstjeneste med oplysninger om, hvad de skal afsende.

Sletning af en tilpasset klargøringstjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt distributionstjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos distributionsstjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.

Hvis der er angivet en lagerbeholdning til klargøring ved hjælp af tjenesten, skal du vælge en ny tjeneste, der skal overtage de varer, der er på lager, og ordrer, der ikke er klargjort, som er tildelt den slettede tjeneste. Du kan ændre klargøringslokationen på dine Produktsider.

Fremgangsmåde:

Hvis der ikke er en mulighed for at slette den klargøringstjeneste, som du vil fjerne fra din administrator, kan du finde den på siden Apps i stedet.