Tilpassede distributionstjenester

Med Shopify kan du bruge en distributionstjeneste, hvis det lager, du bruger, ikke kan behandle ordrer via e-mail. Hvis de har brug for yderligere kontakt, kan du samarbejde med en Shopify-ekspert for at få udviklet en tilpasset app.

Aktivér en distributionstjeneste

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.

2. Klik på Tilpasset ordrebehandling i afsnittet Tilføj distributionstjeneste.

3. I formularen skal du angive:

- titlen på din tilpassede distributionsudbyder - e-mailadressen på din tilpassede distributionsudbyder.

Der sendes en e-mail med alle ordrens oplysninger til distributionstjenesten, når du markerer en vare eller gennemfører en ordre som behandlet i din Shopify-administrator, så de kan behandle den for dig.

1. Klik på Gem.

Indstil dine produkter til at blive behandlet af din tilpassede tjeneste

Hvis du benytter en distributionstjeneste fra en tredjepart til et produkt, kan du ikke også have produktet på lager på de lokationer, som du administrerer.

Fremgangsmåde:

1. Gå ind på din butiks Produktside og vælg produktet, der skal behandles af den tilpassede tjeneste.

2. I afsnittet Lager skal du vælge den distributionstjeneste, som du vil bruge i rullemenuen Lager administreret af.

3. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Afsendelse af en anmodning om behandling til din tilpassede distributionstjeneste

Når du er klar til, at din kundebehandlingstjeneste sender en ordre, skal du markere ordren som behandlet i din Shopify-administrator.

Sletning af en tilpasset distributionstjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt behandlingstjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos behandlingstjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.

2. Klik på Rediger ud for distributionstjenesten.

3. Klik på Slet.

4. Hvis der er konfigureret lagerbeholdning til denne tjeneste, skal du vælge en anden lokation, der skal overtage lagerbeholdningen og ikke-behandlede ordrer, der er tildelt denne lokation.

5. Klik på Slet.

6. Klik på Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du ikke ser knappen Deaktiver ved siden af den distributionstjeneste, som du ønsker at deaktivere, kan du i stedet finde den på siden Apps i din Shopify-administrator.