Tilpassede behandlingstjenester

Med Shopify kan du bruge en behandlingstjeneste, hvis det lager, du bruger, ikke kan behandle ordrer via e-mail. Hvis de har brug for yderligere kontakt, kan du samarbejde med en Shopify Expert-API-udvikler for at få udviklet en tilpasset app.

Aktivér en behandlingstjeneste

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.

2. Klik på Tilpasset ordrebehandling i afsnittet Tilføj behandlingstjeneste.

3. I formularen skal du angive:

- titlen på udbyderen af din tilpassede behandling - e-mailadressen på udbyderen af din tilpassede behandling.

Der sendes en e-mail med alle ordrens oplysninger til behandlingstjenesten, når du markerer en vare eller gennemfører en ordre som behandlet i din Shopify-administrator, så de kan behandle den for dig.

1. Klik på Gem.

Indstil dine produkter til at blive behandlet af din tilpassede tjeneste

Hvis du benytter en tredjepartsbehandlingstjeneste til et produkt, kan du ikke også have produktet på lager på de lokationer, som du administrerer.

Fremgangsmåde:

1. Gå ind på din butiks Produktside og vælg produktet, der skal behandles af den tilpassede tjeneste.

2. I afsnittet Lager skal du vælge den behandlingstjeneste, som du vil bruge i rullemenuen Lager administreret af.

3. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Afsendelse af en anmodning om behandling til din tilpassede behandlingstjeneste

Når du er klar til, at din kundebehandlingstjeneste sender en ordre, skal du markere ordren som behandlet i din Shopify-administrator.

Sletning af en tilpasset behandlingstjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt behandlingstjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos behandlingstjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.

2. Klik på Rediger ud for behandlingstjenesten.

3. Klik på Slet.

4. Hvis der er konfigureret lagerbeholdning til denne tjeneste, skal du vælge en anden lokation, der skal overtage lagerbeholdningen og ikke-behandlede ordrer, der er tildelt denne lokation.

5. Klik på Slet.

6. Klik på Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du ikke ser knappen Deaktiver ved siden af den behandlingstjeneste, som du ønsker at deaktivere, kan du i stedet finde den på siden Apps i din Shopify-administrator.