Aangepaste orderverwerkingsservice

Met Shopify kunt u een orderverwerkingsservice gebruiken op voorwaarde dat het magazijn dat u gebruikt bestellingen per e-mail kan verwerken. Als de service meer contact nodig heeft, kunt u samenwerken met een Shopify Expert API-ontwikkelaar om een aangepaste app te ontwikkelen.

Een orderverwerkingsservice activeren

Stappen:

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.

2. Klik in het gedeelte Verwerking van gepersonaliseerde bestellingen op Orderverwerkingsservice toevoegen.

3. Voer in het formulier de volgende gegevens in:

- de titel van uw provider voor aangepaste afhandeling - het e-mailadres van uw provider voor aangepaste afhandeling

Wanneer u een bepaald artikel of een complete bestelling als vervuld markeert in uw Shopify-beheerder, wordt er een e-mail met alle bestelgegevens naar de orderverwerkingsservice gestuurd zodat de bestelling voor u kan worden afgehandeld.

1. Klik op Opslaan.

Producten instellen voor afhandeling door een aangepaste service

Als u een externe orderverwerkingsservice gebruikt voor een product, kan het product niet ook zijn opgeslagen op de locaties die u zelf beheert.

Stappen:

1. Selecteer op de pagina Producten van uw winkel het product dat door de aangepaste service moet worden vervuld.

2. Ga in het gedeelte Voorraad naar het vervolgkeuzemenu Voorraad beheerd door en selecteer de orderverwerkingsservice die u wilt gebruiken.

3. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Stuur een orderverwerkingsverzoek naar uw aangepaste orderverwerkingsservice

Wanneer u klaar bent om een bestelling te verzenden, markeert u de bestelling als afgehandeld in uw Shopify-beheercentrum.

Een aangepaste orderverwerkingsservice verwijderen

Als u een bepaalde orderverwerkingsservice niet meer wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de tarieven van die service bij het afrekenen niet meer worden aangeboden aan klanten. Als er geen problemen zijn met uw account van de orderverwerkingsservice, kunt u de service op ieder moment opnieuw activeren.

Stappen:

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.

2. Klik naast de orderverwerkingsservice op Bewerken.

3. Klik op Verwijderen.

4. Als er voorraad is ingesteld voor die service, selecteert u een nieuwe locatie die de voorraad en bestellingen die in behandeling zijn die aan deze locatie zijn toegewezen, overneemt.

5. Klik op Verwijderen.

6. Klik op Verwijderen om dit te bevestigen.