Venture

Venture on rohkea mutta minimaalinen teema, joka on suunniteltu suurille kaupoille, joiden varastot ovat suuria. Ominaisuuksiin kuuluvat reunasta reunaan -diaesitys, monisarakkeiset pudotusvalikot ja kampanjapalkki.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Venture-teemaa

Venture on ihanteellinen valinta seuraavia varten:

• Yli 50 tuotetta
  • vähintään viisi kokoelmaa
  • Suuret valikot

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Teemaeditorin muokkaustyökalurivi, joka näyttää osiot ja teemojen asetukset

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Osiot ovat muokattavia sisällön lohkoja, jotka määrittävät verkkokaupassasi olevien sivujen ulkoasun.

• Koti-osioissa on ominaisuuksia, kuten diaesitys ja rekisteröinti uutiskirjeen vastaanottoa varten, joita voit lisätä, järjestää uudelleen tai poistaa. Kotisivullasi voi olla enintään 25 osiota.

• Jokaisella sivutyypillä on omat osionsa. Esimerkiksi tuotesivu-osiossa määritetään kunkin verkkokaupan tuotesivun asettelu.

• Sivun osiot ovat aina tietyissä paikoissa verkkokaupassa. Voit muokata niitä, mutta et voi järjestää niitä uudelleen tai poistaa niitä.

• Jokainen teema sisältää kiinteät osiot, kuten otsikko ja alatunniste, jotka näkyvät verkkokaupan jokaisella sivulla.

Voit oppia -teeman ainutlaatuisesta osioista ja siitä, miten voit mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin.

Venture sisältää seuraavat staattiset osat:

• Ylätunniste
  • Diaesitys
  • Alatunniste
  • Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Kokoelmaluettelosivu
  • Blogisivulla esitellyt tuotteet
  • Artikkelisisältö
  • Ostoskorisivu

Dynaamiset osat

Voit muokata kotisivusi ulkoasua lisäämällä, järjestämällä uudelleen ja poistamalla dynaamisia osia. Jokaisessa teemassa on ainutlaatuinen valikoima valittavissa olevia dynaamisia osia.

Venture sisältää seuraavat muuttuvat osat:

• Blogiviestit
  • Kokoelmaluettelo
  • Esittelyssä oleva kokoelma
  • Galleria
  • Kuva tekstillä
  • Kuva tekstilinkillä
  • Logoluettelo
  • Useita linkkilohkoja
  • Esittelyssä oleva tuote
  • Uutiskirje
  • Kartta
  • Hae
  • Rich text
  • Suositukset
  • Tekstisarakkeet kuvilla
  • Video
  • Mukautettu HTML

Ylätunniste

Venture-teemassa voit lisätä kaupan yläosaan kampanjapalkin:

Voit mukauttaa ylätunniste-osaa seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Napauta Ylätunniste.

3. Napauta Logokuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.

1. Kirjoita logon leveys Yksilöllisen logon leveys (pikseleinä) -kenttään.

2. Valitse Valikko-luettelosta navigointivalikko, jonka haluat näyttää kaupan ylätunnisteessa.

3. Jos haluat näyttää kampanjapalkin, valitse Ota kampanjapalkki käyttöön ja tee seuraavat toimet:

1. Kirjoita Kampanjapalkin teksti -kenttään teksti, jonka haluat näkyvän kampanjapalkissa.
    2. Jos haluat linkittää tekstin kaupan johonkin sivuun, napauta Kampanjapalkin linkki -kenttää ja valitse sivu luettelosta.
    3. Jos haluat linkittää tekstin toiseen verkkosivustoon, liitä verkkosivuston URL-osoite Kampanjapalkin linkki -kenttään.
  4. Valitse Tallenna.

Alatunniste

Venture-teemassa voit lisätä alatunnisteeseen seuraavat ominaisuudet:

• valikot
  • sosiaalisen median kuvakkeet "Seuraa meitä" -osassa
  • uutiskirjeen tilaus "Pysy ajan tasalla" -osassa
  • teksti

Voit mukauttaa kaupan alatunnisteen sisältöä seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Valitse Alatunniste.

3. Laajenna sisältö napauttamalla Alatunniste-sisältöä.

4. Valitse Valikko-luettelosta valikko, jonka haluat näyttää kaupan alatunnisteessa.

Voit mukauttaa alatunnisteen "Seuraa meitä" -sisältöä seuraavasti:

1. Laajenna sisältö napauttamalla Seuraa meitä -sisältöä.

2. Valitse Näytä ylätunniste.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyviin. Oletustekstinä on "Seuraa meitä", mutta voit vaihtaa sen mihin tahansa tekstiin.

4. Valitse Kuvakkeiden tasaus -kohdassa, miten haluat tasata sosiaalisen median kuvakkeet otsikon alapuolella.

Voit lisätä alatunnisteeseen toisen valikon seuraavasti:

1. Napauta Lisää sisältö.

2. Napauta Valikko.

3. Valitse Valikko-luettelosta valikko, jonka haluat lisätä kaupan alatunnisteeseen.

Voit lisätä alatunnisteeseen tekstiä seuraavasti:

1. Napauta Lisää sisältö.

2. Napauta Teksti.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän otsikossa.

4. Kirjoita Teksti-kenttään varsinainen teksti.

Voit lisätä alatunnisteeseen uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Napauta Lisää sisältö.

2. Valitse Uutiskirje.

3. Valitse uutiskirje-kentän (jossa asiakas antaa sähköpostiosoitteensa) ja uutiskirjeen tekstin väri napauttamalla väriruutua ja valitsemalla haluamasi uusi väri väripaletista.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän ylätunnisteessa. Oletusteksti on "Pysy ajan tasalla".

5. Kirjoita Teksti-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän tilauslomakkeen yläpuolella. Oletusteksti on "Rekisteröidy ja pysy ajan tasalla uusimmista uutisista, tarjouksista ja tyyleistä".

Diaesitys

Venture-teemassa voit näyttää suuren diaesityksen kotisivullasi. Diaesitys on kotisivulla aina välittömästi ylätunnisteen alapuolella. Muista osista poiketen et voi siirtää diaesitys-osaa muualle sivulla.

Jokaisella dialla voi olla otsikko ja alaotsikko, ja tekstin voi linkittää mihin tahansa sivuun.

Diaesityksen kuvien suositeltu koko on 1800 x 1000 pikseliä. Venture-teemassa diaesitys on responsiivinen, mikä tarkoittaa, että kuvien koko muuttuu ja kuvia rajataan dynaamisesti sen mukaan, millä laitteella asiakas katselee kauppaa. Lisätietoja kuvien optimoinnista on kuvien parhaissa käytännöissä.

Voit luoda diaesityksen seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Napauta Diaesitys.

3. Voit lisätä diaan kuvan napauttamalla Dia.

4. Napauta Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, napauta Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.

1. Voit muuttaa diaesityksessä näkyvää kuvan osaa napauttamalla Kuvan sijainti -pudotusvalikkoa.

2. Kirjoita Otsikko-kenttään otsikko, jonka haluat näkyvän diassa.

3. Kirjoita Alaotsikko-kenttään alaotsikon teksti, jonka haluat näkyvän otsikon alla.

4. Jos haluat linkittää dian tekstin kaupan johonkin sivuun, napauta Dian linkki -kenttää ja valitse sivu.

5. Jos haluat linkittää dian tekstin johonkin verkkosivustoon, liitä verkkosivuston URL-osoite Dian linkki -kenttään.

6. Toista vaiheet 3-9 jokaiselle kuvalle, jonka haluat lisätä diaesitykseen.

7. Valitse Tallenna.

Asetukset näkyvät diaesitys-osan yläosassa. Näitä ovat seuraavat: * Dian korkeus -asetuksella voit valita diaesityksen korkeuden. * Vaihda dia automaattisesti -valintaruudulla voit ottaa automaattisen diojen vaihdon käyttöön. Kun se on käytössä, dia vaihtuu automaattisesti ilman, että asiakkaiden täytyy itse vaihtaa dia napauttamalla. * Dian vaihtoväli -asetuksella voit valita, kuinka monta sekuntia kukin dia on näkyvissä, kun diojen automaattinen vaihto on käytössä.

Kokoelmaluettelo

Tietokoneilla ja tablettitietokoneilla katseltaessa kotisivulla voi näyttää enintään kuusi esittelyssä olevaa kokoelmaa.

Mobiililaitteilla katseltaessa esittelyssä oleva kokoelma -osassa näytetään oletusarvoisesti kaupan päävalikko. Tämän ansiosta mobiililaitteita käyttävät asiakkaat pääsevät helpommin tarkastelemaan kaupan koko varastoa.

Jos haluat, että kokoelmakuvat täyttävät koko alueen, valitse Käytä toissijaista kokoelmakuvaa -valintaruutu. Jos valitset tämän asetuksen, teeman Värit-asetuksissa on ehkä muutettava Esittelyssä olevien kokoelmien otsikot -värejä.

Voit lisätä kotisivulle kokoelmia seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Valitse Kokoelmaluettelo.

3. Laajenna kokoelma napauttamalla Sisältö-kohdassa Kokoelma.

4. Valitse näytettävä kokoelma Kokoelma-luettelosta.

5. Jos haluat lisätä enemmän kokoelmia, valitse Lisää kokoelma.

6. Jos haluat venyttää kokoelmakuvia niin, että ne täyttävät otsikkoalueen, valitse Käytä toissijaista kokoelmakuvaa.

7. Valitse Tallenna.

Esittelyssä oleva tuote

Tässä osassa voit valita kokoelmia, joiden tuotteita haluat korostaa, ja voit valita, kuinka monta tuoteriviä haluat näyttää kustakin kokoelmasta.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Napauta Esittelyssä oleva kokoelma.

3. Valitse Kokoelma-luettelosta kokoelma, joka sisältää tuotteet, joita haluat esitellä.

4. Valitse näytettävien tuoterivien määrä Rivit-liukusäätimellä.

5. Valitse Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Etsi Venture ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Valitse Lisää osa > Uutiskirje.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään uutiskirjeen tilauksen otsikko. Oletusotsikko on "Tilaa uutiskirje".

5. Syötä Alaotsikko-kenttään alaotsikko uutiskirjeen tilaamista varten. Oletusteksti on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi."

6. Valitse Tallenna.

Kuva tekstillä

Venture-teemassa on Kuva tekstillä -osa, jonka avulla voit näyttää asiakkaalle kuvan, joka sisältää yksilöllisen viestin.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Napauta Kuva tekstillä.

3. Voit lisätä kuvan seuraavasti:

1. Laajenna Kuva-kohta napauttamalla.
    2. Napauta Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä.
    3. Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, napauta Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia.
    4. Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.
  4. Voit lisätä tekstin seuraavasti:

1. Laajenna Kuva tekstillä -kohta napauttamalla.
    2. Kirjoita Otsikko-kenttään otsikkoteksti, jonka haluat näkyviin.
    3. Kirjoita Teksti-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän otsikon alla.
    4. Valitse Tekstin tasaus -kohdassa, miten haluat tasata tekstin kuvaan nähden.
  5. Valitse Tallenna.

Tuotesivut

Tuotesivut-osassa voit lisätä tai poistaa seuraavia elementtejä:

• Ilmoitus, joka näyttää jäljellä olevan varaston, kun varasto on vähissä
  • Dynaaminen kassapainike
  • Sosiaalisen median jakamiskuvakkeet

Voit myös valita, pysyvätkö asiakkaat tuotesivulla siirtymättä ostoskorisivulle, kun he napauttavat Lisää ostoskoriin -painiketta.

Voit muokata tuotesivujen asetuksia seuraavasti:

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Napauta Osat.

3. Napauta Tuotesivut.

4. Jos haluat, että asiakkaat pysyvät tuotesivulla siirtymättä ostoskorisivulle, kun he napauttavat Lisää ostoskoriin -painiketta, valitse Pysy nykyisellä sivulla, kun tuote lisätään ostoskoriin.

5. Jos haluat näyttää jäljellä olevan varaston, kun varasto on vähissä, valitse Näytä varasto, kun käytettävissä on alle 10 tuotetta. Sinun täytyy ottaa varaston seuranta käyttöön tuotteessa, jotta ilmoitus näytetään.

6. Voit näyttää dynaamisen kassapainikkeen valitsemalla Näytä dynaaminen kassapainike.

7. Voit näyttää sosiaalisen median jakamiskuvakkeet valitsemalla Ota tuotteen jakaminen käyttöön.

8. Valitse Tallenna.

Kokoelman sivut

Voit ottaa kokoelmasivuilla käyttöön kokoelmien suodatuksen ja lajittelun, jotta asiakkaat voivat helpommin löytää etsimänsä tuotteet.

Ota suodatus tuotetunnisteella käyttöön -valinta lisää kokoelmasivun yläosaan valikon. Valikon avulla asiakkaat voivat valita näkyviin vain niitä kokoelmassa olevia tuotteita, joilla on heidän valitsemansa tunniste:

Lisätietoja suodatuksesta tuotetunnisteilla on Shopify-ohjekeskuksessa.

Ota kokoelman lajittelu käyttöön -valinta lisää kokoelmasivun yläosaan Lajittele ehdolla -valikon. Valikon avulla asiakkaat voivat lajitella kokoelman tuotteita seuraavilla ehdoilla:

• Esittelyssä olevat
  • Eniten myydyt
  • Aakkosjärjestyksessä A-Z
  • Aakkosjärjestyksessä Z-A
  • Hinta pienimmästä suurimpaan
  • Hinta suurimmasta pienimpään
  • Päivämäärä uusimmasta vanhimpaan
  • Päivämäärä vanhimmasta uusimpaan

Voit ottaa suodatuksen ja lajittelun käyttöön kokoelmasivuilla seuraavasti:

1. Siirry tuotesivulle teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Kokoelmasivut-osaa.

4. Jos haluat lisätä kokoelmasivulle Suodata ehdolla -valikon, valitse Ota suodatus tunnisteella käyttöön.

5. Jos haluat lisätä kokoelmasivulle Lajittele ehdolla -valikon, valitse Ota lajittelu käyttöön.

6. Valitse Tallenna.

Ostoskorisivu

Tilauksen huomautusten avulla asiakkaat voivat lisätä tilauksiinsa erityisiä ohjeita. Lisätietoja tilauksen huomautuksista on Shopify-ohjekeskuksessa.

Voit ottaa tilauksen huomautukset käyttöön seuraavasti:

1. Siirry teemaeditorissa ostoskorisivulle lisäämällä tuote ostoskoriin.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Ostoskorisivut-osaa.

4. Valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön.

5. Valitse Tallenna.

Blogisivulla esitellyt tuotteet

Venture-teemassa voit näyttää esittelyssä olevia tuotteita haluamastasi kokoelmasta, kun asiakkaat katselevat kaupan blogisivuja. Esimerkiksi syksyn trendejä käsittelevässä blogijulkaisussa voit esitellä syyskokoelman tuotteita julkaisun alapuolella.

Voit näyttää kokoelman blogisivuilla seuraavasti:

1. Siirry blogisivulle teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Esittelyssä olevat tuotteet -osa.

4. Valitse Kokoelma-luettelosta kokoelma, jota haluat esitellä.

5. Valitse Tallenna.

Video

Voit lisätä kotisivulle YouTube- tai Vimeo-videon. Videot voivat houkutella asiakkaita ja herättää kiinnostusta yritykseesi.

Voit lisätä kotisivulle videon seuraavasti:

1. Etsi Venture ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osat.

3. Valitse Lisää osa > Video.

4. Lisää toistopainikkeeseen tekstiä kirjoittamalla teksti Painikkeen teksti -kenttään.

5. Syötä videon jakamislinkki Videon linkki -kenttään.

YouTuben jakamislinkki näyttää tältä: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Lisätietoja YouTube-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä YouTube-ohjeartikkelissa.

Vimeo-jakamislinkki näyttää tältä: https://vimeo.com/281332510. Lisätietoja Vimeo-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä Vimeo-ohjekeskuksen artikkelissa.

6. Valinnainen: Lisää videolle kansikuva:

1. Napauta Valitse kuva. Voit lähettää kuvan tietokoneelta napauttamalla Lähetä. Jos haluat käyttää ilmaista kuvaa Burst-kuva-arkistosta, napauta Ilmaiset kuvat.
    2. Valitse kansikuvan tasaus valitsemalla sijainti Kuvan sijainti -pudotusvalikosta. Kuvan sijainnin avulla voit valita, minkä kuvan osan haluat pitää näkyvissä, kun kuvaa rajataan.
    3. Määritä kansikuvan korkeus Kuvan korkeus -pudotusvalikossa valitsemalla asetukseksi Matala tai Korkea.
  7. Valinnainen: Lisää videoon peittokuva:

1. Valitse Näytä peittokuva. 2. Määritä peittokuvan väri napauttamalla Peittokuva-väriruutua ja valitsemalla väri. 3. Määritä peittokuvan peittävyys valitsemalla prosenttiosuus Läpikuultavuus-liukusäätimestä.

1. Valitse Tallenna.

Mukautettu HTML

Mukautettu HTML -osiossa voit luoda HTML-koodin mukautetun sisällön liittämiseksi kotisivullesi. HTML-koodilla voit esimerkiksi muotoilla tekstilohkoja, luoda taulukoita tai upottaa sisältöä kolmannen osapuolen verkkosivustosta.

Lisää mukautettu HTML-koodi kotisivullesi seuraavasti:

1. Etsi Venture ja napauta Mukauta.

2. Napauta Osiot.

3. Napauta Lisää osio.

4. Valitse Laajennettu ulkoasu -kohdassa Mukautettu HTML > Lisää.

5. Napauta Mukautettu HTML ja kirjoita HTML-koodi, jonka haluat lisätä kotisivullesi.

6. Napauta Tallenna.

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Venture sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Kokoelmasivu
  • Sosiaalinen media
  • Favicon
  • Maksu kassalle

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Napauta **-kohdan vieressä **Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Värit.

4. Napauta jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön:

Teemaeditorin värivalitsin

- Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. - Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, napauta Ei mitään.

1. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Napauta **-kohdan vieressä **Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Napauta Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta:

Fontinvalitsimen

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Napauta sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, napauta Normaali. Napauta seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja napauta sen jälkeen Valitse-painiketta:

Fontinvalitsimessa valittavana olevat fontin korostukset

8. Napauta Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Etsi Venture ja napauta Mukauta.

2. Napauta Teeman asetukset.

3. Valitse Sosiaalinen media.

4. Jos haluat lähettää sosiaalisen median jakamiskuvan, valitse Sosiaalisen median jakamiskuva -kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakaminen-kohdassa yhden tai useamman valintaruudun.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookiin - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Valitse Tallenna.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Venture-teemassa favicon-kuvakkeen suosituksena on neliönmuotoinen kuva, jonka koko on 128 x 128 pikseliä tai suurempi.

Voit lähettää favicon-kuvakkeen seuraavasti:

1. Napauta Teeman asetukset -välilehteä.

2. Napauta Favicon.

3. Napauta Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, napauta Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, napauta Kirjasto-välilehteä ja napauta sitten plus-painiketta.

1. Valitse Tallenna.

Maksu kassalle

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassatoimintoa. Napauta tästä saadaksesi lisätietoja kaupan kassasivusta.

Kokoelmien esittely navigointivalikossa

Venture-teeman navigointivalikossa voit esitellä joitakin kokoelman tuotteita ennen kuin asiakas napauttaa linkkiä katsellakseen kokoelmaa. Jos asiakas näkee mieluisan tuotteen, hän voi siirtyä suoraan tuotesivulle ilman, että hänen täytyy etsiä tuote kokoelmasta.

Voit luoda tuotteita esittelevän kokoelmavalikon seuraavasti:

1. Luo valikko sille kokoelmalle, jota haluat esitellä päänavigoinnissa:

Lisää valikko -sivu, jossa on uusi valikko nimeltä

2. Lisää vähintään yksi linkki uuteen valikkoon. Koska olet esittelemässä kokoelmaa, linkit kannattaa ehkä luoda kyseisen kokoelman yksittäisiin tunnisteisiin.

Uusi valikkokohta nimeltä "Dock shoes", joka linkittyy samannimiseen tuotteeseen

3. Tallenna uusi kokoelmavalikko napauttamalla Tallenna valikko.

4. Luo päävalikossa linkki, jolla on sama nimi kuin juuri luodulla kokoelmavalikolla:

Päävalikkonäkymä, jossa Lisää valikkokohta -painike on korostettuna

5. Määritä päävalikon kokoelmalinkki osoittamaan kokoelmaan, jota haluat korostaa kokoelmavalikossa.

6. Napauta Tallenna valikko.

Päänavigoinnin pitäisi nyt näyttää luodut kokoelmalinkit sekä muutama ensimmäinen tuote kokoelmista:

Katoava päävalikko

Jos päävalikon linkit eivät mahdu yhdelle riville, valikko korvataan Valikko-painikkeella. Asiakkaat voivat napauttaa painiketta, joka avaa sivulle avautuvan paneelin, joka sisältää kaikki päävalikon linkit.

Jos et halua, että päävalikko pienennetään painikkeeksi, voit kokeilla muutamia vaihtoehtoja:

• Poista joitakin linkkejä päävalikosta. Kohtien poistaminen valikosta on nopea tapa siistiä näkymää ja vapauttaa tilaa.
  • Kirjoita päävalikon linkit uudelleen niin, että niissä on vähemmän merkkejä. Voit esimerkiksi käyttää ilmaisun "Usein kysytyt kysymykset" sijaan lyhennettä "UKK".
  • Käytä valikkokohdissa kapeampaa fonttia. Voit valita valikkokohdissa käytettävän fontin muokkaamalla "Leipäteksti"-asetuksia teemaeditorin Typografia-kohdassa.

Tekstin käyttäminen diaesityksessä

Ihmiset katselevat teemaa erikokoisilla laitteilla. Selaimen koon mukaan asiakkaat saattavat nähdä vain osan diaesityksen kuvista. Tämän takia diaesityksessä ei kannata käyttää kuvia, joissa on tekstiä. Jos kuvan teksti rajautuu pois tai osa tekstistä jää piiloon, asiakkaat eivät voi lukea sitä.

Jos haluat lisätä diaesitykseen tekstiä, syötä se otsikkotekstinä ja alaotsikon tekstinä.

Voit lisätä otsikon ja alaotsikon tekstin diaan seuraavasti:

1. Valitse Mukauta Venture-teemassa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Napauta Diaesitys.

4. Voit lisätä diaesityksen jokaiseen diaan otsikkotekstiä ja alaotsikon tekstiä. Lisää teksti, jonka haluat näyttää diaesityksen kuvissa.

5. Valitse Tallenna.