Administrere Shopify Balance-kontoen din

Fra Shopify Balance-siden har du tilgang til kontoaktiviteten din, kontoutdrag og du kan overføre midler.

For å finne ut mer om Shopify Balance-kortet, kan du se administrere kortet ditt. For mer informasjon om belønningsprogrammet, kan du se Shopify Balance-belønninger.

Kontokrav for Shopify Balance

Shopify Balance-kontoer er foreløpig i en tidlig tilgangsfase, og er ikke tilgjengelig for alle forhandlere. Hvis du er berettiget mottar du en e-post som inviterer deg til å registrere deg for Shopify Balance. For å åpne en Shopify Balance-konto må du oppfylle følgende krav:

• være en butikk basert i USA
  • ha et gyldig amerikansk personnummer (SSN)
  • ha en mobiltelefon som kan motta tekstmeldinger
  • ha aktivert Shopify Payments

Sett opp kontoen

Hvis du velges ut for tidlig tilgang til Shopify Balance kan du bruke følgende trinn for å konfigurere kontoen.

Steg

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Åpne konto.

3. Gå gjennom Shopify Payments-informasjonen, og klikk på Bekreft.

4. Angi personnummeret og mobilnummeret ditt, og klikk på Bekreft.

5. Merk av i boksen for å bekrefte at du samtykker til kontoavtalen og kortavtalen for Shopify Balance, inkludert personvernerklæringer fra finansinstitusjonspartnere og E-SIGN-erklæringen, og klikk på Åpne konto.

Når Shopify Balance-kontoen din er konfigurert, blir det denne kontoen som er koblet til Shopify Payments-kontoen. Utbetalingene dine overføres til Shopify Balance-kontoen din, inludert eventuell finansiering du mottar gjennom Shopify Capital.

Administrer kontoen din

Når du har konfigurert kontoen din kan du utføre alle administrasjonsoppgaver fra Shopify Balance-siden.

Vis informasjon om Shopify Balance-kontoen

Du kan vise kontonummeret og rutingsnummeret ditt.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Administrer konto.

3. Klikk på Vis detaljer.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Vis kontoutdrag for Shopify Balance-kontoen

Du kan se kontoutdragene dine for de siste tolv månedene.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på kontonummeret, og klikk på Last ned månedlige kontoutdrag.

3. Klikk på Last ned PDF ved siden av det månedlige kontoutdraget du ønsker å laste ned.

Kontotransaksjonsgrenser for Shopify Balance

Shopify Balance-kontoen din har daglige bruksgrenser for ulike transaksjonstyper. Daglige bruksgrenser tilbakestilles ved midnatt (UTC). Det er imidlertid ingen grense for antall transaksjoner du kan behandle per dag eller måned.

Daglige transaksjonsgrenser for Shopify Balance etter transaksjonstype
Transaksjonstype Daglig grense
Kontantuttak 1000,00
Kortbruk 30 000,00
ACH-overføringer ut 50 000,00

Overføre midler til eller fra Shopify Balance-kontoen

Overføringer blir sendt umiddelbart, men det kan ta inntil tre virkedager før de leveres. For øyeblikket kan du bare overføre midler i USD.

Overføre midler til Shopify Balance-kontoen

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Flytt penger.

3. Under Legg til midler i Balance klikker du på utklippstavleikonet for å kopiere kontodetaljene for Shopify Balance-kontoen din.

4. Logg inn på din eksisterende bedrifts- eller vanlige bankkonto, der du ønsker å overføre penger fra.

5. Gå gjennom bankens vanlige prosess for å overføre penger ut av banken med Shopify Balance-kontodetaljene.

Overføre midler fra Shopify Balance-kontoen

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Flytt penger.

3. Angi overføringsdetaljene under Overfør midler fra Balance.

4. Valgfritt: Klkk på Legg til en konto for å opprette en ny mottaker. Du må ha kontonummeret og rutingnummeret for betalingsmottakeren for å kunne overføre midler.

5. Valgfritt: Angi en beskrivelse. Beskrivelsen vises på mottakerens konto.

6. Klikk på Neste.

7. Bekreft at opplysningene stemmer, og klikk på Overfør midler.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Endre utbetalingskonto

Du kan når som helst endre kontoen Shopify Payments-inntektene settes inn på.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk Administrer kontoShopify Balance-siden.

3. Klikk Endre utbetalingskontoShopify Balance-konto-siden.

4. Angi Shopify Balance-kontoinformasjonen under Bekreft tidligere bankkonto.

5. Angi den nye kontoinformasjonen, og klikk på Lagre.

6. Velg årsaken til at du endrer konto, og klikk på Bekreft.

7. Klikk på Ferdig.

Kontantstrøminnsikt

Innsiktsoverlegget for kontantstrøm viser en oversikt over kontantstrømmen din for de siste to månedene. Du kan sammenligne inntektene mot utgiftene for å se om du tjener eller taper penger. Kontantstrøminnsikten bryter ned utgiftene dine i de fem største utgiftskategoriene, slik at du kan sikre at pengene dine brukes på riktig sted. Du kan også se totalsummen for den kommende Shopify-fakturaen.

Hvis du vil ha en mer detaljert oversikt over butikkens økonomi, kan du se Økonomioversikten.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Under Kontantstrøm denne måneden klikker du på Vis all innsikt.