Administrere Shopify Balance-kontoen din

På startsiden for Shopify Balance kan du se kontoer og kontoutdrag og overføre midler.

Hvis du klikker på en konto fra Balance-startsiden, ser du kontoopplysningene, som inkluderer følgende informasjon:

• kontoutskrifter
  • kontantstrøminnsikt om den spesifikke kontoen
  • Balance-kort knyttet til kontoen og dine belønninger i form av penger tilbake, hvis aktuelt

Du kan også overføre midler fra siden med kontodetaljer.

For å finne ut mer Shopify Balance-kredittkortet ditt, kan du se Administrere kortet ditt. For å finne ut mer om å tjene årlig prosentvis avkastning (APY) og andre belønningsprogrammer, kan du se Shopify Balance-belønninger.

Shopify belaster ingen gebyrer for bruk av Balance-kortet, men gebyrer fra minibankleverandøren kan påløpe. Du finner mer informasjon om gebyrer i vilkår for bruk.

Kontokrav for Shopify Balance

Shopify Balance-kontoer er ikke tilgjengelig for alle forhandlere. For å åpne en Shopify Balance-konto må du oppfylle følgende krav:

• butikkeieren må ha en fysisk, personlig adresse i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier støttes ikke)
  • være en butikk basert i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier støttes ikke)
  • ha konfigurert Shopify Payments eller registrere deg for Balance når du registrerer deg for Shopify Payments
  • ha et gyldig amerikansk personnummer (SSN)
  • har én enkelt kontoeier for Shopify Payments
  • ha et hvilket som helst Shopify-abonnement, bortsett fra Shopify Plus
  • ikke være en forbudt virksomhet, som oppført i Stripes Forbudte og begrensede virksomheter.

Sett opp kontoen

Hvis du er kvalifisert for en Shopify Balance-konto og ikke har aktivert Shopify Payments ennå, opprettes det en konto for deg når du konfigurerer Shopify Payments. Hvis du er kvalifisert og allerede bruker Shopify Payments, kan du bruke følgende trinn for å konfigurere Balance-kontoen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Åpne konto.

3. Gå gjennom Shopify Payments-informasjonen, og klikk på Bekreft.

4. Angi personnummeret og mobilnummeret ditt, og klikk på Bekreft.

5. Merk av i boksen for å bekrefte at du samtykker til kontoavtalen og kortavtalen for Shopify Balance, inkludert personvernerklæringer fra finansinstitusjonspartnere og E-SIGN-erklæringen, og klikk på Åpne konto.

Når Shopify Balance-kontoen er konfigurert blir dette kontoen som er knyttet til Shopify Payments-kontoen. Utbetalingene dine overføres til Shopify Balance-hovedkontoen, inkludert eventuell finansiering du mottar gjennom Shopify Capital.

Administrer kontoen din

Når du har konfigurert kontoen din kan du utføre alle administrasjonsoppgaver fra Shopify Balance-siden.

Legg til en ekstra Shopify Balance-konto

Du kan opprette ytterligere fem kontoer for Shopify Balance.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk på Legg til konto.

3. Angi et navn for kontoen.

4. Klikk på Opprett konto.

Finn ut mer om flere kontoer med Shopify Balance.

Vis informasjon om Shopify Balance-kontoen

Du kan vise kontonummeret og rutingsnummeret ditt.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Vis kontoutdrag for Shopify Balance-kontoen

Du kan se de månedlige kontoutskriftene dine.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk Vis kontoutskrifter på kortet Kontoaktivitet.

3. Velg kontoutskriften du vil se. Kontoutskriften åpnes i en ny fane.

Motta utbetalinger med en Shopify Balance-konto

Når du har registrert deg for en Shopify Balance-konto, angis hovedkontoen automatisk som utbetalingskonto for Shopify Payments. Med Balance-hovedkontoen kan du motta Shopify Payments-inntekter på så lite som én virkedag fra transaksjonens behandlingsdato. Virkedager inkluderer ikke helger eller amerikanske helligdager.

Endre utbetalingskonto

Du kan når som helst endre kontoen Shopify Payments-inntektene settes inn på.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Velg utbetalingskonto.

3. Klikk på Administrer konto på siden Kontodetaljer.

4. Klikk Endre utbetalingskontoShopify Balance-konto-siden.

5. Angi den nye kontoinformasjonen og klikk på Lagre.

6. Velg en årsak til kontoendringen fra rullegardinmenyen i dialogboksen Endre utbetalingskonto, og klikk deretter på Bekreft.

7. Følg instruksjonene for å fullføre tofaktorautentiseringen.

8. Klikk på Ferdig.

Koble til tredjepartsapper

Gjennom integrasjonen vår med Plaid kan du koble Shopify Balance-kontoen din til tredjepartsapper som Venmo, Wise, Freshbooks og Bench med mer. Slik kan du gjøre enda mer med kontoen din, som å sende penger, betale direkte til selgere, holde oversikt over kostnader og synkronisere saldoen med den regnskapsprogramvaren du foretrekker. Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke tredjepartsapper du kan koble til, kan du se Siden for Plaid-apper.

Steg:

1. Logg på tredjepartsappen og følg trinnene for å sette opp en betalingsmåte.
  2. Velg å legge til en bank og bekrefte kontoen umiddelbart ved å logge på.
  3. Velg Shopify Balance-konto.
  4. Logg på Shopify-butikken din fra påloggingsskjermen.
  5. I tredjepartsappen fullfører du trinnene for å koble til kontoen din.

Aktivere varsler om lav saldo

Når du har aktivert varsler om lav saldo, mottar du en e-postmelding når kontosaldoen faller under en forhåndsinnstilt verdi. Standardverdien er 100. Varsler er bare tilgjengelig i hovedkontoen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk Administrer kontoShopify Balance-siden.

3. Klikk veksleknappen under Varsler for å aktivere eller deaktivere varsler om lav saldo.

4. Valgfritt: Klikk Endre beløp for å endre kontosaldoverdien som utløser et varsel om lav saldo.

Tillat at personalet kan se Balance-kontoaktivitet

Du kan gi tillatelse til at personalmedlemmer kan se Shopify Balance-transaksjoner og beløpet som er tilgjengelig for bruk.

Personalmedlemmer med denne tillatelsen kan ikke utføre følgende handlinger:

• overføre midler
  • bestille og administrere kort
  • vis kontodetaljer
  • administrere kontoinnstillinger
  • vis kontoutdrag
  • flytt penger mellom Balance-kontoer
  • opprett nye kontoer

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på personalmedlemmet du ønsker å gi tillatelsen til.
  3. Velg Vis Balance-kontoaktivitet i seksjonen Tillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Kontantstrøminnsikt

Innsiktsoverlegget for kontantstrøm viser en oversikt over kontantstrømmen din for de siste to månedene. Du kan sammenligne inntektene mot utgiftene for å se om du tjener eller taper penger. Kontantstrøminnsikten bryter ned utgiftene dine i de fem største utgiftskategoriene, slik at du kan sikre at pengene dine brukes på riktig sted. Du kan også se totalsummen for den kommende Shopify-fakturaen.

Kontantstrøminnsikt er tilgjengelig på Balance-startsiden for alle kontoer. Hvis du klikker deg inn på en konto vises kontantstrøminnsikt bare for denne kontoen.

Hvis du vil ha en mer detaljert oversikt over butikkens økonomi, kan du se Økonomioversikten.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Valgfritt: Velg en konto for å se kontantstrøminnsikt bare for denne kontoen.

3. Under Kontantstrøm denne måneden klikker du på Vis all innsikt.