Konfigurasjonsalternativer, Shopifys åpenhetsrapport og håndtering av forespørsler fra offentlige myndigheter

Konfigurasjonsalternativer

Når du bruker Shopifys tjenester, er du i siste ende ansvarlig for å sikre at bedriften overholder lovgivningen i jurisdiksjoner du driver eller har kunder.

Bruk av Shopify garanterer ikke alene at en forhandler overholder EUs personvernforordning (GDPR). Du må gjennomgå din egen forretningspraksis for å sikre overholdelse. For å kunne bistå forhandlere med deres samsvarstiltak tilbyr Shopify omfattende konfigurasjonsalternativer.

Shopifys åpenhetsrapport og håndtering av forespørsler fra offentlige myndigheter

Shopify er opptatt av å opprettholde tilliten hos forhandlere og deres kunder over hele verden. Vi vet at åpenhet er avgjørende for denne tilliten, og vi ønsker at våre forhandlere og kunder skal forstå hvordan vi sikrer deres personopplysninger. Shopify publiserer en årlig åpenhetsrapport med forespørsler vi mottar.

Hvis det kommer en juridisk tilgangsforespørsel fra offentlige myndigheter, følger Shopify et sett med retningslinjer for hvordan slike forespørsler håndteres.