Konfigurationsmuligheder, Shopifys gennemsigtighedsrapport og behandling af anmodninger fra offentlige myndigheder

Konfigurationsindstillinger

Når du bruger Shopify-tjenester, er du i sidste ende ansvarlig for, at din virksomhed overholder lovgivningen i de retsområder, hvor du driver virksomhed eller har kunder.

Brugen af Shopify i sig selv, garanterer ikke, at en shopejer overholder persondataforordningen (General Data Protection Regulation, GDPR). Du skal analysere dine egne forretningspraksisser for at sikre, at du overholder kravene. Shopify leverer omfattende konfigurationsmuligheder for at hjælpe vores shopejere i deres overholdelsesbestræbelser.

Shopifys gennemsigtighedsrapport og håndtering af anmodninger fra offentlige myndigheder

Shopify har fokus på at bevare tilliden hos vores shopejere og deres kunder over hele verden. Vi ved, at gennemsigtighed er vigtig for denne tillid, og vi ønsker, at vores shopejere og kunder forstår, hvordan vi beskytter deres personlige oplysninger. Shopify udgiver en årlig gennemsigtighedsrapport over anmodninger, som vi modtager.

Hvis du anmoder om juridisk adgang fra offentlige myndigheder, følger Shopify et sæt retningslinjer for, hvordan anmodningerne behandles.