Ondersteunde browsers

Shopify heeft een up-to-date webbrowser nodig om ervoor te zorgen dat u alle functies van Shopify kunt gebruiken. Shopify ondersteunt momenteel de twee laatste versies van alle browsers, tenzij anders aangegeven.

Browsers die worden ondersteund door Shopify:

Als u Shopify probeert te bekijken en u een bericht ontvangt waarin u wordt gevraagd uw browser bij te werken, doet u dit door de aanwijzingen op het scherm te volgen. Als u uw browser hebt bijgewerkt maar nog steeds het bericht ziet, wist u de cache in uw browser. De stappen om uw cache te wissen, variëren afhankelijk van uw browser. Ga voor meer informatie naar Cookies wissen in Chrome, Firefox, Safari en andere browsers.