Ondersteunde browsers

Shopify heeft een up-to-date webbrowser nodig om ervoor te zorgen dat je alle functies van Shopify kunt gebruiken. Shopify ondersteunt momenteel de twee laatste versies van alle browsers, tenzij anders aangegeven.

Browsers die worden ondersteund door Shopify:

Als je Shopify probeert te bekijken en je een bericht ontvangt waarin je wordt gevraagd je browser bij te werken, kun je dit doen door de aanwijzingen op het scherm te volgen. Wis de cache in je browser als je je browser hebt bijgewerkt maar het bericht nog steeds ziet.

De cache leegmaken

De stappen om je cache te wissen, variëren afhankelijk van je browser. Voor meer informatie, raadpleeg Het wissen van cookies in Chrome, Firefox, Safari en andere browsers.