Neem contact op met je externe domeinprovider voor hulp

Shopify-ondersteuning kan niet namens jou inloggen bij je externe domeinaccount, zelfs als je daarvoor expliciete toestemming geeft. Als je hulp nodig hebt bij het verwijzen van je aangepast domein naar je Shopify-winkel, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van je externe domeinprovider. Mogelijk moet je hen de volgende informatie geven:

• Je wilt dat je A-record naar het IP-adres van Shopify 23.227.38.65 verwijst.
  • Je wilt dat je CNAME-record verwijst naar shops.myshopify.com.

DNS-vereisten van externe partijen

Als je een domein bezit van een van de volgende providers, klik op de link om de specifieke vereisten te ontvangen voor het koppelen van je domein