Je domeininstellingen beheren in Shopify

Nadat je een domein hebt toegevoegd aan Shopify, beheer je de domeininstellingen voor je webshop vanuit het Shopify-beheercentrum. Je kunt kiezen welk domein klanten zien wanneer ze in je webshop rondkijken en andere domeinen naar dit domein omleiden.

Als je een door Shopify beheerd domein hebt, kun je ook het volgende doen vanuit je Shopify-beheercentrum:

• automatische verlenging voor je domein configureren;
  • subdomeinen toevoegen;
  • je DNS-instellingen bewerken.

Je beheert de domeininstellingen voor je webshop op de pagina Domeinen in het Shopify-beheercentrum. Als je het groothandelskanaal gebruikt, beheer je de domeininstellingen voor je groothandelswinkel als volgt: ga naar Verkoopkanalen > Groothandel > Voorkeuren > Domein van groothandelswinkel.

Je kunt je internationale domeinen beheren door naar Instellingen > Markets te gaan. Lees meer over het gebruik van internationale domeinen met Markets.