Aanvullende producten toevoegen

Je kunt het aanvullende productblok toevoegen aan je productpagina's in de themabewerker. Ontdek hoe je de Shopify Search & Discovery-app gebruikt om complementaire producten voor de productpagina's van je website te kiezen.

Toon aanbevolen producten aan klanten. Daardoor wordt het voor hen gemakkelijker om nieuwe producten te ontdekken. Dit kan je helpen de omzet van je webshop te verhogen.

De kop en opmaak van het aanvullende productblok worden bepaald door je thema.

Het uiterlijk van aanvullende producten aanpassen

Aanvullende producten vormen een blok in het gedeelte met productinformatie van je productpagina's en zijn enkel beschikbaar in Online Store 2.0-thema's. Je kunt het uiterlijk van het blok met aanvullende producten aanpassen op de productpagina's. Je kunt slechts een aanvullend productblok tegelijk op een productpagina hebben staan.

Stappen:

Je kunt het aanvullende productblok verbergen door op het oogpictogram te klikken. Als je het blok volledig uit je thema wilt verwijderen, verwijder je het blok.

Aanvullende blokinstellingen voor producten

Je kunt de weergave van je aanvullende producten aan je klanten aanpassen.

De instellingen voor het aanvullende productblok in het gedeelte met productinformatie
Instellingen Beschrijving
Opschrift

De titel van het blok.

Weergeven als inklapbare rij

Als de content is geselecteerd, wordt deze samengevouwen weergegeven onder een rijtab. Als een klant op een titel klikt, wordt het tabblad uitgevouwen om extra content weer te geven.

Pictogram

Selecteer een pictogram dat je aan je kop wilt koppelen wanneer aanvullende producten worden weergegeven als een uitvouwbare rij.

Maximum aantal producten om te tonen

Selecteer het maximale aantal aanvullende producten dat je wilt laten zien. Selecteer een waarde tussen een en tien.

Aantal producten per pagina

Het aantal aanvullende producten dat je per schuifregelaar wilt weergeven. Selecteer een waarde tussen een en vier.

Pagineringsstijl

De stijl van de schuifnavigatie die onder de afbeeldingen wordt weergegeven.

• Stippen
  • Teller (standaard);
  • Cijfers
Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen

Bepaalt de beeldverhouding van de productkaartafbeeldingen.

• Staand
  • Vierkant (standaard)
Knop Snel toevoegen inschakelen

Met de knop 'snel toevoegen' kunnen klanten een product aan hun winkelwagen toevoegen vanaf de productkaart.Als het product varianten heeft, staat op de knop Opties kiezen en worden de productdetails weergegeven in een pop-up.De klanten kunnen vervolgens hun gewenste varianten selecteren, aan de winkelwagen toevoegen, onmiddellijk uitchecken met de optie Nu kopen of anders klikken om de volledige gegevens van een product te bekijken.De optie Nu kopen moet afzonderlijk van de productpagina worden ingesteld om in de opties voor snel toevoegen te verschijnen.Wanneer de optie Nu kopen niet is ingesteld, kunnen klanten het product nog steeds aan hun winkelwagen toevoegen.