Shopify Balance mobilapp

Med mobilappen Shopify Balance kan du komma åt ditt Shopify Balance-konto från din mobila iOS- eller Android-enhet. Du kan göra följande åtgärder med appen Shopify Balance från din mobila enhet:

mobilappen Shopify Balance, exempel

Krav för att använda Shopify Balance-mobilappen

För att använda mobilappen Shopify Balance måste du uppfylla följande krav:

• Du måste ha ett aktivt Shopify Balance-konto i din butik.
  • Du måste ha en mobil iOS- eller Android-enhet. Appen Shopify Balance inte kompatibel med surfplattor.

Installera och logga in på Shopify Balance-appen på din mobila enhet

Du kan installera appen Shopify Balance på din mobila iOS- eller Android-enhet.

Steg:

1. Installera Shopify Balance på någon av följande mobila enheter:

2. Öppna appen Saldo och tryck sedan på Logga in.

3. Logga in med dina inloggningsuppgifter för Shopify-kontot.

4. Alternativ: Om du har flera Shopify-butiker kopplade till ditt Shopify-konto väljer du den butik som du vill komma åt.

Avinstallera appen Shopify Balance från din mobila enhet

Om du inte längre vill använda Shopify Balance-appen kan du avinstallera appen från din mobila enhet.

För att avinstallera appen från din mobila enhet, se: