Att välja visningsläge för Shopify POS

Du kan konfigurera Shopify POS till att använda ljust eller mörkt läge. Det ljusa läget visar mörk text mot en ljus bakgrund medan det mörka läget visar ljus text mot en mörk bakgrund.

Du kan välja vilket läge du vill att Shopify POS ska använda, eller också kan du låta Shopify POS använda inställningen för din iOS-enhet.

Konfigurera visningsläget

1. Från Shopify POS-appen trycker du på och sedan på Inställningar > Mörkt/ljust läge.

2. Tryck på det läge du vill att Shopify POS ska använda eller aktivera Använd enhetsinställningar.