Konfigurering av automatisk låsning för din iPad

Du kan ställa in att din iPad ska låsas efter en viss tids inaktivitet eller när en försäljning har genomförts. Du eller en annan medarbetare måste ange en 4-siffrig PIN-kod för att låsa upp skärmen.

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

1. Tryck på på Shopify POS-appens startsida.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Skärmlås under Säkerhet.

4. Tryck på ett tidsalternativ. Skärmen låser sigo m Shopify POS-appen är inaktiv under den valda tidsperioden.

5. Aktivera Autolås efter försäljning om du vill att skärmen ska låsa efter att varje order är klar.

6. Tryck på Tillbaka för att återgå till Inställningsskärmen.