Menyer och länkar

Navigering hjälper dina kunder att bläddra i din webbshop och hitta viktiga sidor. Lägg till menyer i din webbshop för att visa och organisera länkar till produkter, produktserier, webbsidor, blogginlägg med mera.

Du kan lägga till, ta bort, ändra och visa dina länkar och menyer från Navigeringssidan i din Shopify-admin. Välj var i din butiks tema du vill att menyerna ska visas i dina temainställningar.