Pinterest-salgskanal

Du kan bruge Pinterest-salgskanalen til at oprette produktpins med dine Shopify-produkter på Pinterest. Kunderne kan få mere at vide om produkter via en produktpin, og de kan klikke på et link for at se og købe produktet i Shopify.

Bemærk: Fra og med den 16. oktober 2018 understøtter Pinterest ikke længere pins, der kan købes. Pinterest-salgskanalen kan ikke tilføjes fra listen Salgskanaler. Hvis du allerede bruger Pinterest-salgskanalen, konverterer Pinterest dine eksisterende pins, der kan købes til produktpins. Du kan fortsætte med at synkronisere dine produkter med Pinterest via Pinterest-salgskanalen, og de vises som produktpins på Pinterest.

Du skal opfylde følgende krav for at bruge Pinterest-salgskanalen.