Temadokumentation

Du kan bruge dit temas dokumentation til at se, hvilke afsnit og indstillinger, der er inkluderet i dit tema, og for at få vejledning til, hvordan du bruger temaets funktioner. Du finder dokumentation for hvert tema i Shopify-temabutikken.

Gratis temaer fra Shopify

Hvis du vil se dokumentationen for et gratis tema fra Shopify, skal du gå til Gratis temaer fra Shopify og klikke på navnet for dit tema.

Betalte temaer

Du kan se dokumentationen for et betalt tema fra Shopify-temabutikken.

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Læs dokumentation nederst på værktøjslinjen:

Det nederste af værktøjslinjen for temaeditoren, der viser oplysninger om temaet. Der er to links, der er fremhævet, 'Læs oplysninger' og 'Support'.