Temadokumentation

Du kan bruge dit temas dokumentation til at se, hvilke afsnit og indstillinger, der er inkluderet i dit tema, og for at få vejledning til, hvordan du bruger temaets funktioner. Du finder dokumentation for alle temaer i Shopifys temabutik.

Gratis temaer fra Shopify

Hvis du vil se dokumentationen for et gratis tema fra Shopify, skal du gå til Temaer fra Shopify og derefter klikke på navnet på dit tema.

Betalte temaer

Du kan få adgang til dokumentationen til et betalt tema via temaeditoren.