Kauppasi Kiinaa koskevien käytäntöjen ja muiden oikeudellisten tietojen näyttäminen

Kauppiaat, jotka myyvät Kiinassa, lisäävät usein sivuja, jotka sisältävät seuraavanlaisia oikeudellisia tietoja:

Näytettävät sivut oikeudellisten tietojen lisäämistä varten.
Sivu Kuvaus
Käyttöehdot Säännöt, joita asiakkaiden on noudatettava palvelua käyttäessään.
Myyntiehdot Tavaroiden tai palvelujen ostajan ja myyjän välinen yleissopimus.
Oikeudellinen huomautus Tiedot yrityksestäsi, kuten sen nimi, osoite ja yhteystiedot.

Kaupan käytäntöjen lisääminen oikeudellisten tietojen näyttämiseksi

Voit luoda Shopify Adminiin sivuja seuraavia kaupan käytäntöjä varten:

• Käyttöehdot
  • Myyntiehdot
  • Oikeudellinen huomautus

Sinun täytyy luoda kauppaan omat käytännöt. Saat apua ottamalla yhteyttä paikalliseen lakiasiantuntijaan.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Käytännöt.

2. Kirjoita kauppasi käytännöt.

3. Klikkaa Tallenna.

Kun lisäät kaupan käytännöt, ne liitetään automaattisesti kassasivujen alatunnisteeseen. Voit myöslisätä käytäntöihin osoittavan linkin verkkokaupan navigointiin.

Voit luoda verkkosivuja Shopify Adminissa. Verkkosivut sisältävät tietoja, jotka muuttuvat harvoin tai joita asiakkaat lukevat usein, kuten "Tietoa meistä" -sivu tai "Ota meihin yhteyttä" -sivu.

Lue, miten voit lisätä sivuja verkkokauppaasi ja linkittää nämä sivut kaupan navigointiin.