Vis dine politikker for din butik og andre juridiske oplysninger for Kina

Shopejere, der sælger i Kina, tilføjer ofte sider for at vise følgende typer juridiske spørgsmål:

Sider, der vises for at tilføje juridiske oplysninger.
Side Beskrivelse
Servicevilkår Regler, som kunderne skal følge for at kunne gøre brug af dine tjenester.
Terms of sale Den generelle aftale mellem en køber og sælger af varer eller tjenester.
Juridisk meddelelse Oplysninger om dit firma, f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Tilføj politikker for butikken for at få vist juridiske oplysninger

Du kan oprette sider til følgende politikker for butikken i Shopify-administrator:

• Servicevilkår
  • Terms of sale
  • Juridisk meddelelse

Du skal oprette dine politikker for butikken. Kontakt en lokal jurist for at få hjælp.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Politikker i din Shopify-administrator.

2. Angiv politikkerne for din politik.

3. Klik på Gem.

Når du tilføjer politikker for din butik, indsættes de automatisk som links i sidefoden på dine betalingssider. Du kan også oprette links til dine politikker fra navigationen i din webshop.

Du kan oprette sider i din Shopify-administrator. Websider indeholder oplysninger, der sjældent ændres, eller som kunder ofte refererer til, f.eks. en "Om os"-side eller en "Kontakt os"-side.

Se, hvordan du kan føje sider til din webshop og oprette links til disse sider i navigationen i din butik.