Oprettelse af Facebook-annoncer for shopejere i Kina

Opsætning af Facebook-annoncer via en forhandler af Facebook-annoncer

Inden du kan begynde at annoncere på Facebook, skal du opsætte en Facebook Business Manager (BM), Facebook-annonceadministratorkonto og en Facebook-side via en autoriseret forhandler af Facebook-annoncer i Kina. Hvis du ikke er shopejer i Kina, skal du opsætte én af de følgende forhandlere for at begynde at markedsføre på Facebook:

Hver forhandler nævnt ovenfor linker til en ansøgningsformular, hvor du skal udfylde følgende oplysninger:

• Et gyldigt mobilnummer i Kina
  • En gyldig mailadresse
  • En scannet kopi af dit kinesiske registreringsbevis (som et billede i JPEG- eller PNG-format)
  • Det 18-cifrede registreringsnummer som angivet på dit kinesiske registreringsbevis
  • Virksomhedens navn som angivet på dit kinesiske registreringsbevis
  • Virksomhedens adresse som angivet på dit kinesiske registreringsbevis

Efter du har indsendt ansøgningen, skal din butik godkendes af både forhandleren af Facebook-annoncer og Facebook. Det kan tage op til 2 – 3 arbejdsdage.

Når din ansøgning er godkendt, vil du blive ringet op på dit mobilnummer af en repræsentant fra forhandleren, der vil fortælle dig om følgende næste trin:

1. Få adgang til din Facebook-annoncekonto ved hjælp af den mailadresse, du angav som dit konto-id til Facebook, da du tilmeldte dig hos forhandleren. Du skal angive en adgangskode til din nye Facebook-konto ved hjælp af funktionen Nulstil adgangskode på Facebook.

2. Gennemfør betaling til forhandleren for Facebook-annoncekreditter på din annoncekonto, så du kan begynde at bruge disse annoncekreditter til at købe annoncer på Facebook.

Integration af din Shopify-butik med Facebook-annoncer

At føje en Meta-pixel til din webshop kan hjælpe med at give dig en forståelse af, hvordan kunder fra Facebook interagerer med din butik. Få mere at vide om, hvordan du føjer en Meta-pixel til din Shopify-butik.