Vis vigtige oplysninger på betalingssiden for Kina

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere, der sælger i Kina.

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Shopejere, der sælger i Kina, viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Juridisk meddelelse
  • Terms of sale
  • Refunderingspolitik
  • Juridisk meddelelse

Føj en juridisk meddelelse til din betalingsside

Shopejere, der sælger i Kina, føjer ofte en side med juridisk meddelelse til deres butik, som viser oplysninger om firmaet som f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger.

Du kan også føje et link til dette indhold på betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Skriv tekst i tekstfeltet Juridisk meddelelse i afsnittet Politikker.
  6. Klik på Gem.

Føj salgsbetingelser og bekræftelse af tilbagebetalingspolitik til betalingssiden

Du kan placere et link til dine salgsbetingelser og din tilbagebetalingspolitik på betalingssiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betaling.
  3. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  4. Klik på Gem.
  5. Gå tilbage til siden Indstillinger.
  6. Klik på Juridisk.
  7. Indtast tekst i tekstfelterne Servicevilkår og Tilbagebetalingspolitik i afsnittet Politikker.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af din webshop.
  10. Læg et produkt i indkøbskurven, og gå til betalingssiden. Hvis din ordre indeholder links til dine servicevilkår og din erklæring om tilbagebetalingspolitik, er du færdig. Hvis du ikke har links til dine servicevilkår og din erklæring om tilbagebetalingspolitik, skal du fortsætte til næste trin.
  11. Klik på Webshop.
  12. Ud for navnet på dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog.
  13. Klik på Betaling og system.
  14. Skriv review notice i søgefeltet, og tryk på Enter.
  15. Angiv følgende tekst i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse under overskriften Betalingsgennemgang:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

16. Klik på Gem.

17. Klik på Skift temasprog

18. Vælg Kinesisk i rullemenuen Sprog, og klik på Gem.

19. Angiv følgende tekst i den kinesiske udgave af tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse:

In confirming your payment, you are also confirming your order and that you accept our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}.

20. Klik på Gem.