Belangrijke informatie weergeven op de checkoutpagina voor China

Op de checkoutpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Merchants die in China verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun checkoutpagina:

• Wettelijke kennisgeving
  • Verkoopvoorwaarden
  • Terugbetalingsbeleid
  • Wettelijke kennisgeving

Wettelijke kennisgeving aan je checkoutpagina toevoegen

Merchants die in China verkopen, voegen vaak een pagina met wettelijke kennisgeving toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

Je kunt ook een link naar deze content aan je checkoutpagina toevoegen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Checkout.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Wettelijke kennisgeving in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Verkoopvoorwaarden en een bevestiging voor je terugbetalingsbeleid aan je checkoutpagina toevoegen

Je kunt een link naar je verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid op je checkoutpagina plaatsen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Checkout.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Ga terug naar de pagina instellingen.
  6. Klik op Beleid.
  7. In het gedeelte Juridische pagina's voer je tekst in de tekstvakken Servicevoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van je webshop te zien.
  10. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de checkoutpagina. Als je bestelling links naar jouw servicevoorwaarden en teruggavebeleid bevat, ben je klaar. Ga door naar de volgende stap als je de links naar de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet.
  11. Klik op Onlinewinkel.
  12. Klik naast de naam van het huidige thema op de knop ... > Content van standaardthema bewerken.
  13. Klik op Checkout en systeem.
  14. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.
  15. Voer onder de kop Betaling controlerenin het tekstvak Review notice HTML de volgende tekst in:

• By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}
  16. Klik op Opslaan.

17. Klik op Themataal wijzigen

18. Selecteer Chinees in de vervolgkeuzelijst Taal en klik op Opslaan.

19. Voer in het Chinese Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

• In confirming your payment, you are also confirming your order and that you accept our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}.
  20. Klik op Opslaan.