Belangrijke informatie weergeven op de betaalpagina voor China

Op de betaalpagina voeren klanten hun verzend- en betaalgegevens in en ronden ze hun aankoop af. Merchants die in China verkopen, tonen vaak links naar de volgende informatie op hun betaalpagina:

• Wettelijke kennisgeving
  • Verkoopvoorwaarden
  • Terugbetalingsbeleid
  • Wettelijke kennisgeving

Wettelijke kennisgeving aan je betaalpagina toevoegen

Merchants die in China verkopen, voegen vaak een pagina met wettelijke kennisgeving toe aan hun winkel, die informatie over hun bedrijf weergeeft, zoals de naam, het adres en contactgegevens.

Je kunt ook een link naar deze content aan je betaalpagina toevoegen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ tekst in het vak Wettelijke kennisgeving in het gedeelte Beleid.
  6. Klik op Opslaan.

Verkoopvoorwaarden en een bevestiging voor je terugbetalingsbeleid aan je betaalpagina toevoegen

Je kunt een link naar je verkoopvoorwaarden en terugbetalingsbeleid op je betaalpagina plaatsen.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op Instellingen.
  2. Klik op Afrekenen.
  3. Selecteer in het gedeelte Bestellingsverwerking de optie Bevestigingsstap vereisen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Ga terug naar de pagina instellingen.
  6. Klik op juridisch.
  7. In het gedeelte Beleid voer je tekst in de tekstvakken Servicevoorwaarden en Terugbetalingsbeleid in.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op het oogpictogram om een voorbeeld van je onlinewinkel te zien.
  10. Voeg een product toe aan de winkelwagen en ga naar de betaalpagina. Als je bestelling links naar jouw servicevoorwaarden en teruggavebeleid bevat, ben je klaar. Ga door naar de volgende stap als je de links naar de servicevoorwaarden en het terugbetalingsbeleid niet ziet.
  11. Klik op Online winkel.
  12. Klik naast de naam van je huidige thema op Acties > Talen bewerken.
  13. Klik op Afrekenen en systeem.
  14. Typ review notice in het zoekvak en druk op Enter.
  15. Voer onder de kop Betaling controlerenin het tekstvak Review notice HTML de volgende tekst in:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

16. Klik op Opslaan.

17. Klik op Themataal wijzigen

18. Selecteer Chinees in het vervolgkeuzemenu Taal en klik op Opslaan.

19. Voer in het Chinese Review notice html-tekstvak de volgende tekst in:

In confirming your payment, you are also confirming your order and that you accept our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}.

20. Klik op Opslaan.