Visa viktig information på kassasidan för Kina

OBS! Denna guide är relevant för handlare som bedriver försäljning i Kina.

På kassasidan anger kunderna sin leverans- och betalningsinformation och slutför köpet. Handlare som bedriver handel i Kina visar ofta följande information på sin kassasida:

• Juridiskt meddelande
  • Försäljningsvillkor
  • Återbetalningspolicy
  • Juridiskt meddelande

Lägg till ett juridiskt meddelande till din kassasida

Handlare som bedriver försäljning i Kina lägger ofta till ensida för juridiskt meddelande i sin butik, som visar information om företagets namn, adress och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på din kassasida.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutan juridiskt meddelande.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till försäljningsvillkoren och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina villkor för försäljning och återbetalningspolicy på din kassasida.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. Återgå till sidan Inställningar.
  6. Klicka på Juridiskt.
  7. I avsnittet policyer anger du texten i textrutorna användarvillkor och återbetalningspolicy.
  8. Klicka på Spara.
  9. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din webbutik.
  10. Lägg en produkt i varukorgen och gå till kassan. Om ordern innehåller länkar till dina användarvillkor och återbetalningspolicy, är du klar. Om du inte ser användarvillkoren och återbetalningspolicyn, fortsätt till nästa steg.
  11. Klicka på webbutik.
  12. Klicka på Åtgärder > Redigera språkintill ditt aktuella temanamn.
  13. Klicka på kassa & system.
  14. Skriv review notice i sökrutan och tryck på RETUR.
  15. Under rubriken Kassagranskning skriver du följande text i textrutan Granska meddelande HTML:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

16. Klicka på Spara.

17. Klicka på Byt temaspråk

18. I rullgardinsmenyn språk väljer du kinesiska och klickar på Spara.

19. Ange följande text i textrutan för kinesiska granskningsmeddelande HTML :

In confirming your payment, you are also confirming your order and that you accept our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}.

20. Klicka på Spara.