Ny på Shopifys checklistor

Checklistor är tillgängliga för att hjälpa dig att spåra dina framsteg med att skapa din Shopify-butik. En allmän checklista för inställningar kan hjälpa till att säkerställa att din butik är helt konfigurerad innan du öppnar för kunder. Om du migrerar till Shopify från en annan plattform kan checklistan för migrering hjälpa dig att migrera din kund-, produkt- och orderinformation till Shopify.

Det finns även specialchecklistor för att konfigurera restauranger eller livsmedelsaffärer.