Kiinan kassasivuja koskevien tärkeiden tietojen näyttäminen

Huom: Tämä ohje koskee Kiinassa toimivia kauppiaita.

Asiakkaat syöttävät toimitus- ja maksutiedot kassasivulle ja suorittavat siellä ostoksensa loppuun. Kauppiaat, jotka myyvät Kiinassa, näyttävät kassasivulla usein linkkejä seuraaviin tietoihin:

• Oikeudellinen huomautus
  • Myyntiehdot
  • Palautuskäytäntö
  • Oikeudellinen huomautus

Lisää kassasivulle oikeudellinen huomautus

Kiinassa myyvät kauppiaat lisäävät kauppaansa usein oikeudellisen huomautuksen sivun, jossa näkyvät yrityksen tiedot, kuten nimi, osoite ja yhteystiedot.

Voit lisätä linkin tähän sisältöön myös kassasivulle.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Kirjoita tekstiä Käytännöt-osion Oikeudellinen huomautus tekstiruutuun.
  6. Klikkaa Tallenna.

Lisää kassasivulle myyntiehdot ja palautuskäytännön vahvistus

Voit liittää kassasivulle linkin myyntiehtoihin ja palautuskäytäntöön.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset.
  2. Valitse Maksu kassalle.
  3. Valitse Tilauksen käsittely -osiossa Vaadi vahvistusvaihe.
  4. Klikkaa Tallenna.
  5. Palaa asetussivulle.
  6. Napauta Oikeudellinen.
  7. Kirjoita teksti Käytännöt-osion Käyttöehdot- ja Palautuskäytäntö-tekstiruutuihin.
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Voit esikatsella verkkokauppaa klikkaamalla silmäkuvaketta.
  10. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Jos tilauksessasi on käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön osoittavat linkit, olet valmis. Jos tilauksessa ei ole käyttöehtoihin ja palautuskäytäntöön osoittavia linkkejä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  11. Klikkaa Verkkokauppa.
  12. Klikkaa nykyisen teeman nimen vierestä Toiminnot > Muokkaa kieliä.
  13. Klikkaa Kassa ja järjestelmä.
  14. Kirjoita hakukenttään review notice ja paina Enter.
  15. Kirjoita Kassamaksun arvostelu -otsikon alla olevaan Arvosteluun liittyvä huomautus html -tekstiruutuun seuraava teksti:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

16. Klikkaa Tallenna.

17. Klikkaa Vaihda teeman kieli

18. Valitse Kieli-alasvetovalikosta Kiina ja klikkaa Tallenna.

19. Kirjoita seuraava teksti kiinankieliseen Tarkastelun huomautus html -tekstiruutuun:

In confirming your payment, you are also confirming your order and that you accept our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}.

20. Klikkaa Tallenna.