Tärkeiden tietojen näyttäminen sähköposti-ilmoituksissa

Voit muokata tilausvahvistusta koskevia sähköposteja sisällyttämällä linkit tärkeitä tietoja, kuten käyttöehdot ja palautuskäytännön, sisältäviin PDF-tiedostoihin.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Shopify adminissa Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Klikkaa Tilausvahvistus.
  3. Etsi sähköpostiosoitteen alaosassa oleva alatunnisteen teksti. Oletusarvoisessa ilmoituksessa alatunnisteen teksti on If you have any questions, reply to this email or contact us at <a href="mailto:">.
  4. Liitä ennen alatunnisteen tekstiä tai sen jälkeen koodi:
{{ shop.terms_of_service | attach_as_pdf: "Terms of Service" }}
 {{ shop.refund_policy | attach_as_pdf: "Refund Policy" }}
  1. Klikkaa Tallenna.

2. Tarkista linkkien sijainti napauttamalla Esikatselu.

Lisätietoja sähköpostimallien muokkaamisesta on sivulla Tiettyjen sähköpostimallien mukauttaminen.