Toimitus Saksassa

Voit käyttää kolmannen osapuolen lähetyssovelluksia tilausten jakeluun ja toimitukseen Saksassa toimivia kuljetuspalveluita käyttäen. Asenna ja avaa kolmannen osapuolen lähetyssovellukset suoraan Lähetys ja toimitus -asetusten sivulta ja Lähetystarrat-sivulta.

Tutustu ennen kolmannen osapuolen lähetyssovellusten käyttämistä siihen, miten toimitus toimii ja miten voit määrittää ja hallinnoida lähetys- ja toimitusasetuksia Shopify-ylläpitäjässä.

Kolmannen osapuolen lähetyssovellukset

Kolmannen osapuolen lähetyssovelluksia, kuten easyDPD tai Post & DHL Shipping, voi integroida Shopify-ylläpitäjän kanssa toimitusprosessin yksinkertaistamiseksi. Lähetyssovelluksesta ja sen ominaisuuksista riippuen voit suorittaa seuraavia toimia:

• hallinnoida toimitustilejäsi
  • luoda lähetystarroja kotimaisille ja kansainvälisille tilauksille yksitellen ja joukkotoimintona
  • jakaa seurantanumerot asiakkaille
  • käyttää paikallisia kuljetuspalveluita, joita asiakkaasi käyttävät
  • seurata tilauksen tilaa automaattisesti

Sovelluksen asentaminen toimitusasetusten sivulta

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  2. Klikkaa Lähetyssovellukset-osiossa Asenna asennettavan lähetyssovelluksen vierestä.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.

Sovelluksen asentaminen lähetystarrojen sivulta

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tilaukset > Lähetystarrat.
  2. Klikkaa Toimitus Saksassa -osiossa Asenna asennettavan lähetyssovelluksen vierestä.
  3. Klikkaa Asenna sovellus.