Leverans i Tyskland

Du kan använda tredjepartsleveransappar för att distribuera och leverera dina ordrar med hjälp av transportföretag i Tyskland. Installera och öppna fraktappar från tredje part direkt från sidan för Frakt- och leveransinställningar och från sidan Fraktsedlar .

Innan du använder fraktappar från tredje part ska du se till att du känner till hur frakt fungerar och hur du kan konfigurera och hantera dina frakt- och leveransinställningar i din Shopify-admin.

Fraktappar från tredje part

Fraktappar från tredje part, till exempel easyDPD eller Post & DHL Shipping kan integreras med din Shopify-admin och kan hjälpa dig att förenkla din leveransprocess. Beroende på leveransappen och dess funktioner kan du göra följande åtgärder:

• hantera dina fraktkonton
  • skapa fraktsedlar för inhemska och internationella ordrar individuellt och i bulk
  • dela spårningsnummer med dina kunder
  • använd lokala fraktföretag som används av dina kunder
  • spåra orderstatus automatiskt

Installera en app från sidan för leveransinställningar

1. Gå till Inställningar > Frakt och leverans från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Installera intill leveransappen som du vill installera i avsnittet Leveransappar.
  3. Klicka på Installera app.

Installera en app från sidan för fraktsedlar

1. Gå till Ordrar > Fraktsedlar från din Shopify-admin.
  2. I avsnittet Frakt i Tyskland, klicka på Installera bredvid leveransappen som du vill installera.
  3. Klicka på Installera app.