Visa viktig information på varukorgssidan

Varukorgen visar en sammanställning av alla produkter som en kund har lagt i varukorgen, en delsumma och ett totalpris för ordern, samt en kassaknapp som leder kunderna till Shopifys säkra utcheckningssidor. När inga produkter har lagts till visar den tomma kundvagnssidan en Fortsätt handla -länk som tar kunderna tillbaka för att se dina produkter. Du kan redigera inställningarna och lägga till nya funktioner på din butiks kundvagnssida för att passa ditt företags behov.

Handlare som bedriver handel i Tyskland visar ofta följande information på varukorgssidan:

• Skatteinformation, till exempel moms
  • Leveransinformation

Inkludera skatteinformation på varukorgssidan

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.

2. I skatteinställningar kontrollera alla skatter ingår i mina priser.

Skatteinformationen visas under delsumma på varukorgssidan:

Skatteinformation på varukorgssidan

Inkludera leveransinformation på varukorgssidan

Om du lägger till din fraktintegritetspolicy i din Shopify admin läggs en länk till din fraktinformation automatiskt till på din produktsida:

Leveransinfo på varukorgssidan