Visa viktig information på betalningssidan

På betalningssidan anger kunderna sin leverans-och betalningsinformation och slutför sitt köp. Merchants som säljer i Tyskland visar ofta länkar till följande information på sin betalningssida:

• Imprint, Impressum eller rättsligt meddelande, som visar information om ditt företag (till exempel namn, adress och kontaktuppgifter)
  • Användarvillkor
  • Återbetalningspolicy
  • Fraktförsäkring
  • Skatteinformation, till exempel moms

Lägg till policyer på din betalningssida

Din butiks användarvillkor, återbetalningspolicy, leveranspolicy och imprint eller rättsliga meddelande kan lagras direkt på Policy-sidan i din Shopify-admin. Sparade policyer länkas automatiskt i kassans sidfot.

Läs mer om att lägga till butikspolicyer.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Policyer i Shopify-administratören.
  2. Ange text i var och en av de lämpliga policyrutorna som du vill visa i kassan. Om alternativet är tillgängligt på ditt standardspråk så klickar du på Skapa från mall och anpassar innehållet för att tillgodose dina behov:

• Lägg till din återbetalningspolicy i rutan Skriftlig retur- och återbetalningspolicy.
    • Lägg till dina användarvillkor i rutan Användarvillkor.
    • Lägg till din leveranspolicy i rutan Leveranspolicy.
    • Lägg till ditt imprint eller rättsliga meddelande i rutan Kontaktinformation.
  3. Klicka på Spara.

4. Valfritt: Om ditt standardspråk är ett annat språk än tyska så kan du tillhandahålla en översättning av ditt policyinnehåll för en mer lokalt anpassad upplevelse. Mer information om språkhantering och Translate & Adapt-appen.

Kräva ett bekräftelsesteg under betalningen

Du kan kräva ett bekräftelsesteg i kassan för att ge kunderna en möjlighet att granska sina orderuppgifter. Du kan även lägga till ett anpassat meddelande för att bekräfta att kunden har läst och godkänt dina policyer under bekräftelsesteget.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Kassa i Shopify-administratören.
  2. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  3. Klicka på Spara.
  4. Gå till Webbshop > Teman.
  5. Bredvid ditt aktuella temanamn klickar du på ... > Redigera standardiserat temainnehåll.
  6. Klicka på fliken Kassa och system.
  7. Skriv review i sökrutan och tryck på RETUR.
  8. Ange följande text i textrutan Granska meddelande html i avsnittet Kassa och system/Kassagranskning: Texten innehåller länkar till var och en av policyerna. Beroende på vilka policyer du har lagt till eller vill att de ska granska kan du ändra meddelandet så att det tillgodoser dina behov:
By completing your order, you agree to our {{ terms_of_service }}, {{ refund_policy }}, {{ shipping_policy }}, and have viewed our {{ contact_information }}.
  1. Klicka på Spara.
  2. Valfritt: om ditt standardspråk inte är tyska kan du översätta texten på betalningssidan för att erbjuda en mer anpassad upplevelse. Läs mer om att hantera språk och Translate & Adapt-appen.

Lägg till skatteinformation till din betalningssida

Som standard ingår skatt i den kostnad som visas för kunderna i kassans Orderöversikt. Om du vill visa exakt hur mycket skatt som betalas, Följ dessa steg:

1. Klicka på Webbshop i Shopify-administratören.
  2. Klicka på ... > Redigera standardtemainnehåll intill namnet på ditt nuvarande tema.
  3. Klicka på fliken Kassa och system.
  4. Skriv vat i sökrutan och tryck på RETUR.
  5. Ange följande text i textrutan Momsetikett html i avsnittet Kassa och system/Ordersammanfattning för kassa:
{{ amount }} tax included
  1. Klicka på Spara.
  2. Valfritt: om ditt standardspråk inte är tyska kan du översätta texten på betalningssidan för att erbjuda en mer anpassad upplevelse. Läs mer om att hantera språk och Translate & Adapt-appen.