Vis vigtige oplysninger på betalingssiden

Betalingssiden er det sted, hvor kunder indtaster deres leverings- og betalingsoplysninger og færdiggør deres køb. Shopejere, der sælger i Tyskland, viser ofte links til følgende oplysninger på deres betalingsside:

• Impressum eller juridisk meddelelse, som viser oplysninger om dit firma (f.eks. navn, adresse og kontaktoplysninger)
  • Servicevilkår
  • Refusionspolitik
  • Leveringspolitik
  • Afgiftsoplysninger, f.eks. moms

Føj politikker til din betalingsside

Din butiks servicevilkår, refusionspolitik, leveringspolitik samt impressum eller juridisk meddelelse kan gemmes direkte på siden Politikker i din Shopify-administrator. Gemte politikker tilknyttes automatisk i sidefoden på din betalingsside.

Få mere at vide om tilføjelse af butikkens politikker.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Politikker i Shopify-administratoren.
  2. Indtast tekst i hver af de relevante politikfelter, som du vil vise i din betalingsproces. Hvis valgmuligheden er tilgængelig på dit standardsprog, skal du klikke på Opret fra skabelon og tilpasse indholdet, så det opfylder dine behov:

• Føj din refusionspolitik til feltet Skriftlig retur- og refusionspolitik.
    • Føj dine servicevilkår til feltet Servicevilkår.
    • Føj din leveringspolitik til feltet Leveringspolitik.
    • Føj dit impressum eller din juridiske meddelelse til feltet Kontaktoplysninger.
  3. Klik på Gem.

4. Valgfrit: Hvis dit standardsprog ikke er tysk, skal du angive en oversættelse for indholdet i din politik for at levere en oplevelse, der er tilpasset til lokale forhold. Få mere at vide om administration af sprog og appen Oversæt & Tilpas.

Kræv et bekræftelsestrin under betalingsprocessen

Ved betaling kan du kræve et bekræftelsestrin for at give dine kunder mulighed for at gennemgå deres ordreoplysninger. Du kan også tilføje en tilpasset besked for at bekræfte, at din kunde har læst og accepteret dine politikker i løbet af bekræftelsestrinnet.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Markér Kræv et bekræftelsestrin i afsnittet Ordrebehandling.
  3. Klik på Gem.
  4. Gå til Webshop > Temaer.
  5. Ud for dit aktuelle temanavn skal du klikke på ... > Rediger standardtemaindhold.
  6. Klik på fanen Betaling og system.
  7. Skriv review i søgefeltet, og tryk på Enter.
  8. I afsnittet Betaling og system/betalingsgennemgang i tekstfeltet Gennemgå html med meddelelse skal du indtaste følgende tekst med links til hver af politikkerne: Du kan ændre beskeden, så den opfylder dine behov, afhængigt af hvilke politikker du har tilføjet eller ønsker, de skal gennemgå:
By completing your order, you agree to our {{ terms_of_service }}, {{ refund_policy }}, {{ shipping_policy }}, and have viewed our {{ contact_information }}.
  1. Klik på Gem.
  2. Valgfrit: Hvis dit standardsprog ikke er tysk, skal du angive en oversættelse for din tekst på betalingssiden for at levere en oplevelse, der er tilpasset til lokale forhold. Få mere at vide om at administrere sprog og Translate & Adapt-appen.

Føj oplysninger om skatter og afgifter til din betalingsside

De omkostninger, der vises til kunderne i ordreoversigten i betalingsprocessen, omfatter som standard skatter og afgifter. Hvis du vil vise det nøjagtige afgiftsbeløb, der betales, skal du følge disse trin:

1. Klik på Webshop i din Shopify-administrator.
  2. Ved siden af dit aktuelle temanavn klikker du på ... > Rediger standardtema.
  3. Klik på fanen Betaling og system.
  4. Skriv vat i søgefeltet, og tryk på Enter.
  5. I afsnittet Betaling og system/ordreoversigt i betalingsprocessen i tekstfeltet Momslabel html skal du skrive følgende tekst:
{{ amount }} tax included
  1. Klik på Gem.
  2. Valgfrit: Hvis dit standardsprog ikke er tysk, skal du angive en oversættelse for din tekst på betalingssiden for at levere en oplevelse, der er tilpasset til lokale forhold. Få mere at vide om at administrere sprog og Translate & Adapt-appen.