Vis vigtige oplysninger på siden med indkøbskurv

Siden med indkøbskurven viser en oversigt over alle de produkter, som en kunde har lagt i indkøbskurven, en subtotal og en samlet pris for ordren samt knappen Betaling, som dirigerer kunderne til Shopifys sikre betalingssider. Når der ikke er lagt nogen produkter i indkøbskurven, viser siden med den tomme indkøbskurv linket Fortsæt med at shoppe, som bringer kunderne tilbage, så de kan se dine produkter. Du kan redigere indstillingerne og føje nye funktioner til indkøbskurven i din butik, som passer til behovene i din virksomhed.

Shopejere, der sælger i Tyskland, viser ofte følgende oplysninger på siden med indkøbskurven.

• Afgiftsoplysninger, f.eks. moms
  • Forsendelsesinformation

Medtag momsnummeret på siden med indkøbskurven

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.

2. Markér Mine priser indeholder alle skatter i Skatteindstillinger.

Oplysninger om skatter og afgifter er vist under subtotalen på siden med indkøbskurven:

Oplysninger om skatter og afgifter på siden med indkøbskurven

Medtag leveringsoplysninger på siden med indkøbskurven

Hvis du tilføjer din leveringspolitik i din Shopify-administrator, føjes der automatisk et link til dine leveringsoplysninger på produktsiden:

Leveringsoplysninger på siden med indkøbskurven