Vis viktig informasjon om handlekurvsiden

Kortsiden viser et sammendrag av alle produktene som en kunde har lagt til i butikken, en delsum og en totalpris for bestillingen, og en Gå til kassen-knapp som sender kundene til Shopifys sikre betalingssider. Når ingen produkter er lagt til, vil den tomme handlekurvsiden vise en Fortsett handelen-kobling som tar kunder tilbake til å se på produktene. Du kan redigere innstillingene og legge til nye funksjoner i butikkens handlekurvside for å tilpasse deg behovene til forretningen din.

Kjøpmenn som selger i Tyskland viser ofte følgende informasjon på handlekurvs-IDen:

• Avgiftsinformasjon, for eksempel MVA
  • Fraktopplysninger

Inkluder avgiftsinformasjon på handlekurvsiden

1. Fra Shopify administrator klikker du på Innstillinger.

2. I Avgiftsinnstillinger merker du Alle avgifter er inkludert i prisene.

Avgiftsinformasjonen vises under delsummen på handlekurvsiden:

Avgiftsinformasjon på handlekurvsiden

Inkluder fraktopplysninger på handlekurvsiden

Hvis du legger til retningslinjer for frakt i Shopify administrator, vil en kobling til fraktopplysningene automatisk bli lagt til på produktsiden:

Fraktopplysninger på handlekurvsiden