Verzenden in Duitsland

Je kunt verzendapps van externe partijen gebruiken om je bestellingen af te handelen en te verzenden via vervoerders in Duitsland. Verzendapps van externe partijen kun je rechtstreeks installeren en openen op de instellingenpagina voor Verzending en bezorging en op de pagina Verzendlabels.

Voordat je externe verzendapps gaat gebruiken, maak je jezelf eerst vertrouwd met hoe verzending in zijn werk gaat en hoe je in het Shopify-beheercentrum de instellingen voor verzending en bezorging configureert en beheert.

Verzendapps van externe partijen

Verzendapps van externe partijen, zoals easyDPD of Post & DHL Shipping, kunnen integreren met het Shopify-beheercentrum en kunnen je helpen het verzendproces te vereenvoudigen. Afhankelijk van de verzendapp en de functies ervan, kun je het volgende doen:

• je verzendaccounts beheren;
  • verzendlabels aanmaken voor binnenlandse en internationale bestellingen, individueel en in bulk;
  • trackingnummers delen met je klanten;
  • lokale vervoerders gebruiken die door je klanten worden gebruikt;
  • automatisch de bestelstatus volgen.

Een app installeren vanaf de pagina met verzendinstellingen

1. Ga vanuit je Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Verzending en bezorging.
  2. Klik in de sectie Verzendapps op Installeren naast de verzendapp die je wilt installeren.
  3. Klik op Install app.

Een app installeren vanaf de pagina met verzendlabels

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen > Verzendlabels.
  2. Klik in de sectie Verzenden in Duitsland op Installeren naast de verzendapp die je wilt installeren.
  3. Klik op Install app.