Ulkoisen jakelupalvelun integrointi Shopify Markets Pro -palveluun

Maailmanlaajuisesti yksilöivän tunnisteen hankkiminen Markets Prota varten (GUID)

Suorittaessasi Shopify Markets Pro -perehdytystä saat maailmanlaajuisesti yksilöivän tunnisteen (GUID). Jos käytät jo Markets Pro -palvelua live-tilauksissa, löydät GUID-tunnisteesi Shopify Administa kohdasta Asetukset > Markkinat > Valinnat.

Jos et ole olemassa oleva Markets Pro -käyttäjä, ota yhteyttä myyntiedustajaasi ja kysy GUID-tunnistettasi.

GUID ei ole sama asia kuin kauppias-tunnus, kauppiastilin tunnus tai kauppiaan korttien käsittelijän tili. Jos sinun täytyy antaa jokin näistä tunnisteista kolmannelle osapuolelle, voit käyttää niiden sijaan kaupan tunnusta. Saat kaupan tunnuksen ottamalla yhteyttä Shopify-tukeen.

Markets Pro -tilausten erotteleminen kotimaan tilauksista

Jakelupalvelusi on eroteltava toisistaan kotimaan tilaukset ja Markets Pro -palvelun hallinnoimat kansainväliset tilaukset. Näin kotimaan jakelut eivät keskeydy ja kansainvälisissä jakeluissa käytetään oikeita toimitus- ja tullitietoja.

Markets Pro -palvelun hallinnoimat kansainväliset tilaukset voidaan tunnistaa oikein käyttämällä merchant_of_record_api_client_id-tunnistetta. Tämä ominaisuus on käytettävissä Shopify Order -objektissa. Siihen pääsee Shopify-webhookeilla, RESTful GET Orders -kutsuilla tai GraphQL-kyselyillä. Shopify API:n versio 2022-10 tai uudempi on pakollinen, jotta tämä kenttä on olemassa. Kun Shopify Markets Pro vastaa tilauksesta, arvoksi asetetaan 2745565185.

On tärkeää, että tämä ominaisuus määritetään jokaiselle kansainväliselle tilaukselle. Shopify Markets Pro ei hallinnoi tilauksia, joille tätä ei ole määritetty.

Markets Pro -tilausten jakelu oikeanlaisia tarra- ja tullitietoja käyttäen

Kaikki tilaustiedot ovat saatavilla Shopifyn ensimmäisen osapuolen Orders API:n kautta. Lähetystarrat ja tullitiedot on noudettava Global-e:n Shipping API -liittymillä. Näissä asiakirjoissa on oikeanlaisten lähetystarrojen ja tullitietojen noutamisohjeet.

On tärkeää, että kansainvälisissä tilauksissa käytetään oikeanlaisia lähetystarra- ja tullitietoja. Virheelliset tarrat voivat häiritä tulomaksujasi ja luoda huonon asiakaskokemuksen.

Olemassa olevien tilausten hallinnointi

Jos jakelupalvelusi voi peruuttaa tilauksia ja luoda niitä uudelleen, tilaus on luotava oikealla merchant_of_record_api_client_id-tunnisteella, jotta oikeanlaiset tarra- ja tullitiedot voidaan luoda.