Integrer en ekstern klargøringstjeneste med Shopify Markets Pro

Få dit globalt entydige id til Markets Pro (GUID)

Når du onboarder til Shopify Markets Pro, får du en global unik identifikator (GUID).Hvis du allerede bruger Markets Pro til liveordrer, kan du finde dit GUID i din Shopify-administrator under Indstillinger > Markets > Præferencer.

Hvis du ikke allerede er bruger af Markets Pro, skal du kontakte din sælger for at finde dit GUID.

Et GUID er ikke det samme som et shopejer-id, et shopejer konto-ID eller en konto til behandling af shopejerkort. Hvis du har brug for at give en af disse identifikatorer til en tredjepart, kan du bruge dit butiks-id i stedet. Kontakt Shopify Support for at få dit butiks-id.

Se forskel på Markets Pro-ordrer og indenrigsordrer

Din klargøringstjeneste skal skelne mellem indenrigsordrer og internationale ordrer, der administreres af Markets Pro. Dette er for, at indenrigsforsendelser kan klargøres uden afbrydelser, og internationale klargøringer bruger de korrekte leverings- og toldoplysninger.

Du kan identificere internationale ordrer, der administreres af Markets Pro, ved hjælp af merchant_of_record_api_client_id. Denne attribut er tilgængelig i objektet Shopify Order. Du kan få adgang til den via Shopifys webhooks, RESTful GET-ordrer eller GraphQL-forespørgsler. Version 2022-10 eller nyere af Shopify API'en er påkrævet, for at dette felt kan findes. Når Shopify Markets Pro er ansvarlig for en ordre, angives denne værdi til 2745565185.

Det er vigtigt, at denne attribut er angivet for hver international ordre. Ordrer, der ikke har dette sæt, vil ikke blive administreret af Shopify Markets Pro.

Klargør Markets Pro-ordrer med den korrekte label og de korrekte toldoplysninger

Alle ordreoplysninger er tilgængelige via Shopifys førsteparts-Orders API. Fragtlabels og toldoplysninger skal hentes ved hjælp af Shipping API'er fra Global-e. Du kan finde oplysninger om at hente den korrekte fragtlabel og told i denne dokumentation.

Det er vigtigt, at internationale ordrer bruger de korrekte oplysninger for fragtlabels og told. Forkerte labels kan medføre afbrydelser af dine udbetalinger og en dårlig kundeoplevelse.

Administration af eksisterende ordrer

Hvis din klargøringstjeneste kan annullere og genoprette ordrer, skal den oprettes med det korrekte merchant_of_record_api_client_id, så der kan genereres den rigtige label og de rigtige toldoplysninger.