Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen automaattisesti Shopifyhin

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Google Domainilta, GoDaddylta, tai 1 & 1 IONOS -palvelulta, voit määrittää verkkotunnuksen automaattisesti.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit suorittaa tämän toimenpiteen, sinulla on oltava käyttämäsi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tilisi kirjautumistiedot.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä Verkkokauppa > Verkkotunnukset.

2. Valitse Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus.

3. Anna aliverkkotunnus kuten johns-apparel.info ja klikkaa sitten Seuraava.

4. Klikkaa Yhdistä automaattisesti.

5. Kirjaudu tarvittaessa Google Domains-, GoDaddy- tai 1&1-IONOS-tilillesi.

6. Valitse ensin Yhdistä ja sitten Sulje.

Verkkotunnuksen vahvistaminen voi kestää jopa 48 tuntia. Kun verkkotunnus on vahvistettu, se näkyy listattuna Verkkotunnukset-sivun KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOTUNNUKSET-osiossa siten, että sen tilana on Yhdistetty.

Jos sinulla on ongelmia verkkotunnuksesi määrittämisessä automaattisesti, yritä yhdistää se manuaalisesti kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tililtäsi.

Seuraavat vaiheet

Kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi, tee seuraavat toimet: