Teemaeditorin parannukset

Olemme kehittäneet teemaeditoria uudelleen, jotta se olisi nopeampi ja helpompi käyttää, mutta useimmat toiminnot ovat ennallaan. Uudistettu teemaeditori tulee kauppojen saataville 17. syyskuuta 2020 alkaen, mutta kaikki kaupat eivät saa päivitystä heti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään saadaksesi teemaeditorin käyttöösi. Kun uudistettu teemaeditori on kauppasi käytettävissä, huomaat alla luetellut parannukset.

Osien ja teeman asetusten käyttäminen

Poistetaan muuttuvia osia

Toimintojen peruuttaminen ja toistaminen

Kumoa ja Tee uudelleen -painikkeet löytyvät nyt teemaeditorin yläpalkista.

Kumoa- ja Tee uudestaan -painikkeet teemaeditorin yläpalkissa.

Asiakirjojen tarkasteleminen, tuen saaminen ja teemaversion tarkistaminen

Linkit teeman asiakirjoihin ja tukitiedot ovat siirretty Teeman toiminnot -valikkoon. Tässä valikossa voit myös tarkistaa teemaversion ja sisällöntuottajan tiedot. Voit siirtyä Teeman toiminnot -valikkoon teemaeditorin sivupalkista.

Editorista poistuminen

Voit nyt palata Shopify-ylläpitäjään Poistu-painiketta käyttämällä. Tämä painike toimii samalla tavalla kuin sitä edeltänyt violetti "Takaisin ylläpitäjään" -painike.

Palaa Shopify-ylläpitäjään klikkaamalla Poistu-painiketta.